MAMA NAPRAVILA BURU NA INTERNETU: Dozvoljava deci OVO! Ima ih 4 i vaspitava ih na KONTROVERZAN NAČIN: Svet je OSUĐUJE zbog toga
Foto: Printscreen TikTok

svi su u šoku

MAMA NAPRAVILA BURU NA INTERNETU: Dozvoljava deci OVO! Ima ih 4 i vaspitava ih na KONTROVERZAN NAČIN: Svet je OSUĐUJE zbog toga

Žena -

Majka četvoro dece iz SAD, podelila je svoja zapažanja o roditeljstvu na društvenoj mreži Tiktok i tom prilikom je šokrila mnoge ljude. Žena je govorila o pet principa koji je vode u podizanju dece, a nakon što je video pregledan 1,7 miliona puta, došlo je do prave pometnje.

mama
foto: Printscreen

- Nije me briga šta drugi misle o mom odgajanju dece - dodala je ona i istakla da ima „veoma otvoren i iskren odnos sa sopstvenom decom“.

Prvo pravilo koje je rekla Amerikanka je da njena deca mogu da psuju.

- Oni znaju kada mogu da psuju, kako mogu da psuju i kome mogu da opsuju - objasnila je ona i dodala:

- Ako mislite da je najgora stvar koju vaše dete može da uradi jeste da psuje, bićete iznenađeni.

Druga tačka tiče se alkohola.

- Ako moje dete pije alkohol sa svojim prijateljima i nazove me govoreći "hej mama, treba da dođeš po mene" onda ću da odem. I o tome ćemo tek sutradan pričati - rekla je na snimku.

Kako je naglasila, pritisak vršnjaka je veliki i deca moraju da uče iz svojih grešaka. Žena je takođe primetila da njena deca ne moraju da je ljube, grle i provode vreme sa njom ako to ne žele. Drugo pravilo važi za dalje školovanje.

- Nećemo terati našu decu da idu na koledž ako to ne žele - objasnila je ona i dodala:

- Da se ​​razumemo, niko od nas zaista ne zna čime želimo da se bavimo.

Poslednje pravilo se odnosi na seksualno obrazovanje. Žena prenosi znanje o ovoj temi i, pre svega, govori o posledicama mladalačkih izbora. Takođe i one koje se odnose na opasne stimulanse.

- I nikome ne moraju da se dopadaju moja pravila, jer su to moja deca - priznala je tiktokerka.

Snimak majke četvoro dece izazvao je priličnu kontroverzu. Posebno deo u kome je govorila o psovkama. Zbog toga je Kazara postavila još jedan video u kojem je objasnila da dozvoljava deci da psuju, ali to ne znači da njena deca stalno idu po kući i to rade.

- Ne brinite o tome šta drugi misle o vašim vaspitnim merama. Znaš šta je najbolje za tebe i tvoje - rekla je tiktokerka.

(Kurir.rs)

Bonus video:

09:35

NIKO NEĆE DA DA ORGANE? Kardiolog: Mladić umro jer roditelji nisu dali saglasnost za transplataciju NEPROSVEĆENOST KOŠTA ŽIVOTA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track