BAKINU VENČANICU PREKROJILA U MINI HALJINU, A NJENA REAKCIJA URNEBESNA: Kad je ugledala, vilica joj pala, a ovako je pre izgledala
Foto: Printscreen Tiktok

TRI GENERACIJE JE U PORODICI

BAKINU VENČANICU PREKROJILA U MINI HALJINU, A NJENA REAKCIJA URNEBESNA: Kad je ugledala, vilica joj pala, a ovako je pre izgledala

Žena -

Britani Dalena se udaje, a za venčanje je uzela bakinu venčanicu i prekrojila je. Video u kome baka shvata da je to njena stara venčanica postao je viralan na TikToku.

Mlada je izazvala niz reakcija na društvenim mrežama, mnogi su oduševljeni, no neki smatraju da je trebalo da sačuvaa originalan dizajn.

- O, moj Bože - baka je bila super iznenađena kad je videla beli komplet na Britani, te shvatila da je to njena venčanica.

- Venčanica 3. generacije pretvorena u haljinu za probu - istakla je mlada, pritom misleći da je na probu svog venčanja došla u kompletu koji će joj biti venčanica.

Video zatim prikazuje originalne fotografije bake odevene u venčanicu, s njene ceremonije, a nakon toga nove verzije kreacije.

Postao je viralan, s više od 10 miliona pregleda.

Mnogi su oduševljeni da mlada nosi porodično nasleđe i što je modernizovala kroj.

Naravno, tu su i oni koji smatraju da je original bolji jer je u porodici već tri generacije.

(Kurir.rs)

Bonus video:

00:58

PREKRASNA BELA VENČANICA UKRAŠENA NAKITOM! Da li ste ikada videli lepšu mladenačku tortu? Otkrivamo vam kako je napravljena (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track