"IZVINI, ALI ŽENA TI JE ZALJUBLJENA U KUMA" Srbin se požalio na problem sa suprugom, dobio odgovore kakvim se nije nadao
Foto: Shutterstock

RAZNA SU TUMAČENJA

"IZVINI, ALI ŽENA TI JE ZALJUBLJENA U KUMA" Srbin se požalio na problem sa suprugom, dobio odgovore kakvim se nije nadao

Žena -

"Devojke, žene, u čemu je fora?", pitao se jedan oženjeni muškarac iz Srbije koji se našao u nezgodnoj situaciji nakon što je kuma spojio sa koleginicom sa posla. Mislio je da mu je učinio uslugu, ali je shvatio da je sebi napravio problem, i to sa sopstvenom ženom.

Muškarac iz Srbije podelio je svoju priču na Reditu i objasnio je kako je njegov venčani kum u vezi sa njegovom koleginicom i tada su počeli problemi. Iako ljubav između njih dvoje cveta, sa druge strane, on sam je primetio da njegova žena nije zadovoljna tom vezom. Obratio korisnicima Redita, od kojih je i potražio savet da mu razjasne promene ponašanja njegove supruge. Međutim, dobio je odgovore koje nije očekivao.

kum
foto: Printscreen Reddit

"Moja supruga i ja odmalena poznajemo našeg venčanog kuma, tj. on i ja se družimo još od vrtića (skoro 30 godina), a supruga je njemu komšinica. Nisu se družili, ali ono, normalni komšijski i prijateljski odnosi.

Kum je predivna osoba, za poželeti za prijatelja, a može se reći i da je uspeo u životu, dobar posao još bolja plata... ali nije imao sreće u ljubavi.

Elem, rešim ja da ga upoznam sa koleginicom sa posla. Ona fina i lepa devojka, obrazovana, ali se na poslu kolaju svakakve priče, na šta ja upozorim kuma, da se zbog tih priča ne zaleće. Ali oni lepo kliknu i ostanu zajedno, a meni iskreno drago zbog njih dvoje. Međutim, moja supruga je razvila neki animozitet prema kumovoj devojci, po meni bez razloga. Toliko da mi je neprijatno da povedem suprugu u izlazak sa njima jer pravi tenziju i osećam da se to odražava na moje/naše prijateljstvo sa kumom.

svadba, kum, dugme
foto: Profimedia, Shutterstock/ben44

Ne znam šta da radim i ne razumem zašto to radi?! Hteo bih da čujem žensku perspektivu?", napisao je on.

"Postoje dve opcije, bacaj novčić"

Na svoje pitanje ovaj zbunjeni Srbin dobio je odgovore koje definitivno nije očekivao.

"Tvoja supruga ima simpatije (a možda i nešto više) sa kumom. Ali ovaj, mi ti ovo nismo rekli", "Tvoja žena je bila sa tvojim kumom pa je sada ljubomorna na novu njegovu devojku, a ti pojma nemaš", "Žena ti je zaljubljena u kuma, izvini", "Žena misli da bi ti kre*nuo na koleginicu, žena bi krenula na kuma. Bacaj novčić", bili su samo neki od mnogobrojnih komentara koji su se odnosili na to da postoji mogućnost da mu je supruga zaljubljena u kuma.

Ipak, na njegovu sreću, bilo je i onih koji su mu napisali da je u pitanju samo neka vrsta netrpeljivosti.

"Ah koleginica, žena misli da si ti zainteresovan za nju. Radije bi da te drži dalje od nje. Jasno. Preispitaj sebe šta si joj pričao o koleginici ranije", "Sasvim je moguće da je bezazlen razlog, kao na primer tvojoj supruzi društvo kumove devojke uopšte ne prija, a ti je teraš često da se viđate", "Možda postoji mogućnost da joj ne leži kao osoba, kao što svi imamo ljude s kojima prosto ne možemo", glasili su neki dodatni komentari.

(Kurir.rs/ Blic)

Bonus video:

01:15

ZAPLAKALA JE I POBEGLA, A KUM MI DOBACIO SAMO JEDNO Popularni pevač šokirao pričom: Ovim gestom ga osvojila sadašnja žena!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track