NEKADA MALA RIBARSKA LUKA, DANAS SIMBOL TURIZMA: Hotel idealan za one koji beže od dugih vožnji transferom
Foto: Promo

NEKADA MALA RIBARSKA LUKA, DANAS SIMBOL TURIZMA: Hotel idealan za one koji beže od dugih vožnji transferom

Žena -

Tunis - egzotična zemlja, prelepih kontrasta, predstavlja prirodni most između Afrike i Evrope, spaja miris mediteranskog zelenila i peska Sahare sa juga. Zemlja magreba koja se graniči sa Alžirom na zapadu i Libijom na jugoistoku, dok je ostatak zemlje opasan Sredozemnim morem. Obala se proteže na čak 1300 km prelepe, duge i široke peščane plaže. Tunis je, zbog povoljne primorske klime, veoma popularna turistička destinacija i tokom zime.

Nekada mala ribarska luka, prethodnih decenija je pretvorena u simbol turističke industrije. Monastir je grad u istočnom Tunisu na obali Sredozemnog mora. Smešten je oko 160 km južno od glavnog grada, na vrhu malog poluostrva između zaliva Hammamet i Al-Munastir.

1 A Travel, Iberostar selection Kuriat Palace 5*
foto: Promo

Iberostar selection Kuriat Palace 5* se nalazi na oko 7km od grada Monastir i 15km od grada Sousse. Od aerodroma Monastir udaljen je oko 500m a od aerodroma u Tunisu oko 130km.

Hotel je otvoren 2019. godine, krasi ga prelepa bašta, koja se prostite na površini od 13.000m². Pored glavnog restorana ima i 2 à la carte restorana i nekoliko barova (lobby bar, Snack bar na plaži, bar na bazenu i Star Prestige bar). Za decu su tu mini club (4-8 godina), maxi club (8-12 godina), teen club (12-16 godina) i igralište. Na raspolaganju je i usluga čuvanja dece, koja se dodatno doplaćuje.

1 A Travel, Iberostar selection Kuriat Palace 5*
foto: Promo

Hotel ima peščanu plažu, gosti mogu bez doplate da koriste ležaljke i suncobrane. Peškiri za plažu se mogu dobiti uz depozit.

Sve sobe imaju Wi-Fi, balkon, klimu, TV, fen za kosu, sef, tuš kabinu,set za čaj i kafu, minibar. Standard garden view sobe imaju povšinu od 36m². Superior sea view sobe imaju površinu od 42m². Plaća se: mini bar i ostalo van koncepta.

Usluga u hotelu Iberostar selection Kuriat Palace 5* je All Inclusive – doručak, ručak, užine, večera (samoposluživanje – izbor više jela prema hotelskim pravilima) kao i lokalna alkoholna i bezalkoholna pića, dok su uvozna alkoholna i bezalkoholna pića, Snack bar na plaži i ostalo van kocepta uz dodatnu doplatu.

1 A Travel, Iberostar selection Kuriat Palace 5*
foto: Promo

Menjačnica, rent-a-car, bankomat, lekar na poziv i parking, takođe su usluge koje su gostima na raspolaganju u ovom hotelu, uz određene dodatne troškove.

Hotel ima dečiji bazen sa toboganima, bazen za odrasle sa toboganima, zatvoreni bazen, bazen za relaksaciju, tenis, fitness, odbojka, mini golf, pikado, ping-pong, dnevne i večernje animacije, uživo muzika određenim danima. Od spa & wellness sadržaja, uz određenu doplatu, na raspolaganju gostima su : sauna, tursko kupatilo, soba za relaksaciju, jacuzzi, masaže, tretmani lica i tela, frizer.

1 A Travel, Iberostar selection Kuriat Palace 5*
foto: Promo

Ove godine, kao i prošle, za Tunis, ali i za Antaliju, možete leteti i iz Niša, a ne samo iz Beograda. I to nije sve, kada su u pitanju dobre vesti – za ljubitelje egipatskih letovališta, tu je još jedna popularna destinacija - Marsa Alam sa bezbroj dobrih i lepih hotela.

Novina, na koju smo izuzetno ponosni jeste naš novi sajt https://1agreen.rs/ na kome možete odabrati bilo koju destinaciju na svetu, rezervisati i platiti online avio prevoz, smeštaj i transfer, a time sebi ispuniti možda i jednu od najvećih životnih želja.

1 / 9 Foto: Promo

Izaberite za sebe pravu destinaciju i napravite online rezervaciju , a za sve nedoumice posavetujte se sa ljubaznim zaposlenima agencije putem kontakt centra na broj 011/655 78 00.

Promo

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track