(FOTO) ŠERON STOUN U 58. GODINI IMA SAVRŠENU LINIJU: Evo u čemu je njena tajna
Foto: Profimedia

Izgleda odlično

(FOTO) ŠERON STOUN U 58. GODINI IMA SAVRŠENU LINIJU: Evo u čemu je njena tajna

Žena -

Iako je ove godine napunila 58. Šeron Stoun i dalje ima zgodno telo. Glumica je na društvenoj mreži objavila fotografiju u bikiniju i dokazala kako još uvek izgleda odlično.

"Danas je tako vruće", napisala je glumica u opisu fotke, a fanovi su bili oduševljeni.Šeron se rashladila u bazenu, a obukla je crni bikini i pokazala kako usprkos godinama može biti u top formi.

Šeron Stoun je otkrila tajnju svog izgleda i izjavila da nikada ne konzumira alkohol. Zdravo se hrani, a tvrdi da je najvažnije da žena u poznijem životnom dobu bude aktivna. Ona se odlučuje za vežbanje i ples.

"Igram kao da me niko ne gleda, dok se ne oznojim, i to mi prija. Dobro je i za telo i za duh. Bavim se pilatesom, a posle pedesete sampočela da radim i sa tegovima. Vežbanjem se poboljšava cirkulacija krvi, ubrzava se metabolizam, a kada se kombinuje sa pravilnom ishranom, doprinosi čišćenju kože i njenoj elastičnosti. Takođe, nemojte da nosite odeću u kojoj se ne osećate prijatno, jer će se to videti. Izgledaćete kao da ne znate kako da se ponašate, bićete nervozni. Odeća mora da bude komforna, da vas ne sputava. Ni najlepša haljina na svetu neće vam pomoći ako vas bude toliko stezala da ne možete da dišete

U "Niskim strastima" zavela je publiku pre 24 godine, a u intervjuu pre nekoliko godina priznala je kako joj je dugo trebalo da prihvati starenje.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track