PLUS SAJZ MODEL POSTOVALA JE NEŠTO ŠOKANTNO: Ceo svet sada ne može da prestane da priča o tome!
Foto: Facebook

Za žene!

PLUS SAJZ MODEL POSTOVALA JE NEŠTO ŠOKANTNO: Ceo svet sada ne može da prestane da priča o tome!

Žena -

Kada vidimo slike žena na internetu, lako je uplesti se u tu vrstu lepote i pomislimo kako svi imaju savršena tela osim nas. U realnosti, to je daleko od istine.

25-godišnji plus sajz model Iskra Lorens ima misiju da zaustavi sramotu ženskog tela i ojača žene, a njen poslednji projekat je nešto o čemu svi pričaju.Iskra Lorend pokazuje ženama širom sveta koliko je lako lažirati "rupu između butina" i izgled tela, a ceo internet je poludeo za tim.

Za one koji ne znaju, rupa između butina je prostor koji se pojavljuje kada stojite uspravno. Često se povezuje sa određenim nivoom atraktivnosti modela. međutim, postoji jedna problem, većina žena to nema i često fotošopirani modeli u magazinama stvaraju nezdrav standard lepote.

Iskra je napravila komparaciju između dva selfija koje je napravila u kupatilu jedan pored drugog kako bi pokazala razliku u poziranju i šta malo svetla može da uradi. Na originalnoj slici ona stoji bez ikakve posebne poze, a na drugoj slici kada je u drugačijoj pozi, vidi se navodna rupa, pokazujući kako je sve sklono manipulaciji uglova i poziciji kamere.

Iskra koristi haštag #JointheRiot kako bi promovisala pozitivno žensko telo i da podrži žene da budu ponosne na sebe i vole svoj etelo, a ne tuđe.

Bravo Iskra! Svaka čast na ovome!(Boredom Therapy)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track