(VIDEO) Devojčica (2) se molila Bogu svaki dan: Jedno veče desilo se nešto neverovatno!
Foto: Ps

DIRLJIVO

(VIDEO) Devojčica (2) se molila Bogu svaki dan: Jedno veče desilo se nešto neverovatno!

Žena -
Svako veče sa mamom i tatom pre spavanja ova devojčica izgovara molitvu i zahvalnost Bogu. Međutim, jedne večeri su preskočili ovaj ritual

Iako ima samo dve godine, malena Saton se već moli i zahvaljuje Bogu za svoje roditelje, ali i za širu porodicu, prenosi Stil.Svako veče sa mamom i tatom pre spavanja izgovara molitvu i zahvalnost Bogu. Međutim, jedne večeri su preskočili ovaj ritual. U trenutku kada su mislili da je malena Saton zaspala, čuli su reči molitve svog deteta koje su ih dirnule do suza."Stavili smo Saton u krevetić, a posle sat vremena čuli smo zvukove iz njene sobe. Upalili smo bebi monitor i imali smo šta da vidimo! Molila se! Da smo barem snimili celu molitvu", napisala je ispod snimka molitve Satonina mama Ketrin Vit."Hvala ti na mojoj mami, tati, Deda Mrazu, baki, igri, mami i tati, tati i mami i onda još na mom tati i mojoj mami. Amin", otprilike je glasila molitva i zahvalnost ovog malenog anđela.

She wasn't cooperating but I'd say we rocked our orange and purple this morning!! #allin #gotigers

Posted by Kathryn Whitt on Monday, January 11, 2016

Iznenađenje je devojčicinim roditeljima bilo još veće, jer se Saton toliko dugo molila i koje je sve reči izgovorila."Inače, kada se mi molimo s njom, ona uvek požuri da to što pre završimo, pa smo ostali zatečeni koliko je dugo trajala ova njena molitva", rekla je Ketrin.Pročitajte još na portalu Stil:Ruski naučnici dokazali da je molitva lek: Obnavlja ceo organizam, smanjuje stres i pruža sigurnostOvo je najinteligentniji znak u horoskopu: Niko mu ne može odoleti!Ovako su savetovali žene pre 100 godina: Muškarac očekuje od supruge ovo!9 tajni patrijarha Pavla: Ovo o njemu niste znali!Kada postite, ne zaboravite da se molite: Obratite se Bogu ovim rečima i on će vas čuti!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track