(VIDEO) Svađa u materici: Pogledajte kako se blizanci ćuškaju u maminom stomaku
Foto: Ps Yt

Neverovatan snimak

(VIDEO) Svađa u materici: Pogledajte kako se blizanci ćuškaju u maminom stomaku

Žena -
Prepirka između braće i sestara nije neuobičajena pojava, ali kada se to dogodi u materici, onda je to nešto što svakako privlači pažnju javnosti

Ovaj tekst je preuzet sa sajta Yumama.comUkoliko ste se pitali da li beba ima dovoljno mesta u maminom stomaku, zamislite kako je tek blizancima. Zahvaljujući snimku koji je nastao na Imperijal koledžu u Londonu, sada možemo da vidimo kako to zapravo izgleda kada dve bebe rastu u jednoj materici.Naime, uz pomoću specijalnog skenera za magnetnu rezonancu koji se ne koristi pri uobičajenim pregledima u trudnoći, snimljene su bebe u materici, od kojih je jedna nešto veća, pa izgleda da drugi mališa mora na svaki način da se bori za svoje mesto. Snimak inače beleži dvadesetu nedelju trudnoće.Pogledajte ovaj neverovatni snimak:

Sa sajta Yumama.com preporučujemo još:Bebino putovanje na svet: Animacija otkriva lepotu rađanja (VIDEO)“Rasplesani” trudnički stomak: Neverovatni pokreti bebe u maminom stomaku (VIDEO)Nekad i sad: Upoznajte male borce koji su odmah po rođenju vodili životnu bitku! (FOTO)Upoznajte bebu koja se smejala još u maminom stomaku! (FOTO)Neverovatan snimak ultrazvuka: Beba tapše u maminom stomaku! (VIDEO)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja