ŽENE ĆE PRE PREVARITI NEGO MUŠKARCI: Ali u tome ima jedna veoma zanimljiva stvar!
Foto: Profimedia

Iznenadićete se

ŽENE ĆE PRE PREVARITI NEGO MUŠKARCI: Ali u tome ima jedna veoma zanimljiva stvar!

Žena -

Rezultati jednog istraživanja pokazali su da žene zaista imaju veću sklonost preljubu i to zbog jedne vrlo zanimljive činjenice.

Naime, ekipa iz Ilicit Encountersa, stranice na kojoj ljudi u braku mogu tražiti partnera za preljubu, napravila je istraživanje o tome koliki uticaj imaju roditelji na odluku o preljubi. Istraživanje su proveli na hiljadu svojih klijenata, pola su bili muškarci, a pola žene. Pokazalo se da 71% žena koje varaju svoje muževe imaju majke koje su takođe varale.

Poređenja radi, samo 45% muškaraca imalo je oca koji je takođe varao u braku.

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia

"Suprotno širokom uverenju, većina muškaraca se ne hvali statusom preljubnika. Iako možda ne izgleda tako, oni se zapravo podsvesno boje reakcije svojih očeva na preljube, pa čak ako su očevi i sami preljubnici", kažu iz Ilicita.

Što se žena tiče, 66% njih je reklo da su osećale kao da imaju dopuštenje da varaju jer su i njihove majke radile isto, dok je 86% muškaraca reklo da bi prestalo s varanjem kada bi im otac tako "naredio".

Jedino u čemu su se složili i muškarci i žene bilo je to da varanje "ne mora nužno biti prihvatljivo ili moralno ispravno".

(index)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track