Kejt Midlton ljuta zbog naslovnice u Mari-Kleru

Stil

Autor:

Bili smo tako inspirisani njenim bajkovitim venčanjem i njenim životom princeze da smo je izabrali za naslovnicu našeg avgustovskog broja, pravdaju se u Mari-Kleru

Kejt Midlton

LONDON - Kada ne možeš da dobiješ pravu stvar, onda je dobra i fotomontaža - izgleda da je ovo bio moto urednice modnog časopisa Mari-Kler za Južnu Afriku, čije je najnovije izdanje osvanulo sa "ukrojenom" slikom Kejt Midlton na naslovnoj strani.

Poznato je da mlada britanska princeza odbija da pozira za modne časopise - nedavno je odbila čak i čuveni američki magazin "Vog", pa su u Mari-Kleru odlučili da posegnu za fan art ilustracijom. 
"Bili smo tako inspirisani njenim bajkovitim venčanjem i njenim životom princeze da smo je izabrali za naslovnicu našeg avgustovskog broja", objasnili su u Mari-Kleru čija ilustracija prikazuje vojvotkinju od Kembridža u šarenoj afričkoj kreaciji.

Ovaj "omaž" se, međutim, nije ni malo dopao Kejt Midlton koja smatra da njeno svođenje na puku modnu ikonu banalizuje njenu kraljevsku funkciju.

Ovo je treći put ovog meseca da se princezin lik pojavljuje na naslovnici nekog časopisa. 
Ubedljivo najgora bila je ilustracija na prvoj strani američkog lista "Nju Ripablik" na kojoj je Kejt Midlton predstavljena sa požutelim zubima (fotošop) uz naslov "Nešto je trulo. Poslednji dani Britanije".

Pratite Sport na Facebooku
i Twitteru
Pratite Stars na Facebooku

Tagovi

Najčitanije

osetite zadovoljstvo kuvanja...

Više na stvarukusa.rs

Facebook

Izjava dana

Potrebno je da se uspostave jasni mehanizmi za kontrolu porekla imovine Ivica Dačić, šef SPS
Prati Kurir na Facebooku!