(VIDEO) MONSTRUM SA AUTOPUTA: Izazvao sudar, a saputnicu iz kola prepustio užasnoj sudbini!
Foto: profimedia-0095105856

bolesno

(VIDEO) MONSTRUM SA AUTOPUTA: Izazvao sudar, a saputnicu iz kola prepustio užasnoj sudbini!

Planeta -

Vinovnik saobraćajne nesreće u Njujorku snimljen je kako beži sa mesta udesa, ostavljajući 25-godišnju ženu u kolima koja je zahvatio požar. Video snimak koji je napravio drugi vozač pokazuje čoveka koji zaustavlja taksi dok kola iza njega ostaju u plamenu. "Mogu li da uđem?" pitao je vozača taksija, i ušao. Policija je identifikovala čoveka kao vozača automobila: 23-godišnjeg Saeda Ahmada. Policija kaže da je on u petak uveče zakucao svoja kola u betonsku barijeru, i zatim ih ostavio zapaljene. U kolima je ostala zarobljena njegova saputnica.

Vatrogasci su izvukli telo 25-godišnje Harline Grivale iz ostatka automobila te noći. Bila je proglašena mrtvom na licu mesta.

Gospođa Greval je radila za ugostiteljsku kompaniju, a često su je kolege kolima vraćale kući, rekli su članovi njene porodice. Policija je uhapsila g. Ahmada u obližnjem medicinskom centru Maimonides, gde se lečio zbog opekotina na vratu, rukama i nogama. Bio je optužen za ubistvo, ubistvo iz nehata jer je napustio mesto nesreće. Ali brat Ahmeda je rekao da je mladić zapravo pokušao da spasi gospođu Grival. "Rekao je da je devojka koja je bila u kolima zaglavljena tamo i pokušao je da je izvuče, zato su mu ruke spaljene", rekao je Vahid Ahmad za Dejli Njuz. "Nije mogao ... bilo je prekasno za nju." Nejasno je da li je g. Ahmad uložio žalbu.

Kurir.rs/Indepedent

Foto: Profimedia

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

VESTI KURIR TV UŽIVO! Saslušani studenti u Prekšajnom sudu!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track