MILOVI JANJIČARI U ODBRANI REŽIMA: Brutalnim napadima satanizuju Srbe u Crnoj Gori!
Foto: Kurir

Ponovo napadaju

MILOVI JANJIČARI U ODBRANI REŽIMA: Brutalnim napadima satanizuju Srbe u Crnoj Gori!

Crna Gora -
Poput razularene bande, gnusnim lažima pokušavaju da izvrše pritisak napadima na Aleksandra Rodića, vlasnika Adrija Medija Grupe i Kurira, kako bi prekinuli pisanje o dešavanjima i protestima u Crnoj Gori

Plaćenici Mila Đukanovića, Beba Popović, lažni srpski patriota Dragan J. Vučićević, i vlasnik Pinka Željko Mitrović koji danima vode brutalu kampanju najmonstruoznijim lažima o Aleksandru Rodiću i Adria Medija Grupi u Srbiji zbog Kurirovog izveštavanja o protestu u Crnoj Gori, nalaze se ponovo na prvoj liniji odbrane režima u Podgorici! Proteklih dana svakodnevno su blatili Srbe i crnogorsku opoziciju, ne libeći se da iznesu bezočne laži u javnost, bez ikakavog pokrića, radeći samo za sopstvene interese.

Mitrović i Vučićević, podsetimo, već nekoliko meseci vode najprljaviju kampanju protiv Srba iz Crne Gore, Srpske pravoslavne crkve i crnogorske opozicije. Medijsku batinu ovih plaćenika Đukanovićevog režima, baziranu na satanizovanju, osetili su Srbi iz Crne Gore. Beba Popović, Mitrović i Vučićević danas su u pripravnosti i spremaju nove laži protiv opozicije koja je za večeras zakazala protest u Podgorici. Popoviću je na raspolaganju fabrika laži Mila Đukanovića, pre svega Informer, Pink, Pobjeda i RTCG, kao i ostali prorežimski mediji koji mesecima bezkrupuloznim lažima napadaju opoziciju Crne Gore!

Da u svojim lažima ne biraju sredstva kako bi opravdali novac svog gazde Đukanovića, Vučićević i Željko MItrović blati sve koji su se nađu na putu. Podsetimo, po nalogu Bebe Popovića objavio je najgnusniju laž o Vanji Ćalović, dok su napadi na lidere opozicije svakodnevni. Podsetimo, Vladimir Popović je u poslednjoj emisiji Utisak nedelje, koji je ukinut posle njegovog gostovanja, ispricao da Informer radi za Vladu Crne Gore. Posle ovog gostovanja Utisak nedelje je ukinut.

MILOVI JANJIČARI: Dragan J. Vučićević i Željko Mitrović satanizuju Srbe u Crnoj Gori!

(AUDIO) ANDRIJA MANDIĆ: Aleksandar Rodić napadnut jer je Kurir raskrinkao medije u Crnoj Gori!

(KURIR TV) ANDRIJA MANDIĆ O PROTESTIMA U NEDELJU: Prvo opkoljavamo Mila, a prava borba tek sledi!

VIDEO OVAKO RADI FABRIKA LAŽI MITROVIĆA I VUČIĆEVIĆA: Pogledajte kako je montirana izjava Bogićevića

ODLEPIO OD BESA: Milo Đukanović zahteva od Vučića da hitno reši Kurir!

OPOZICIJA SE STIDI CRNOGORSKE IZDAJE: Posle pada Mila, nikad više nož u leđa Srbiji!

MILOVI PLAĆENICI POTPUNO ODLEPILI Mitrović i Vučićević napadaju Kurir, RRA ne reaguje na zloupotrebe

Pogledajte neke od gnusnih laži koje je proteklih dana objavio lažni srpski patriota Dragan J. Vučićević

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track