DRAMA U BEČU Državljanina BiH izbola žena nakon što ju je napao: Odvukao je u stan i zlostavljao, ona zgrabila nož i ODBRANILA SE
Foto: EPA / Christian Bruna

DRAMA U BEČU Državljanina BiH izbola žena nakon što ju je napao: Odvukao je u stan i zlostavljao, ona zgrabila nož i ODBRANILA SE

Bosna i Hercegovina -

Prava drama odigrala se sinoć u bečkoj četvrti Favoriten kada je državljanin Bosne i Hercegovine napao svoju partnerku (42), austrijsku državljanku, koja ga je na kraju izbola nožem kako bi se odbranila.

Kako prenose austrijski mediji, sve se desilo sinoć oko osam kada je muškarac pijan upao u stan svoje partnerke, koja sa decom živi u istoj zgradi. On ju je odvukao u svoj stan, sek*ualno zlostavljao, a zatim i fizički napao.

Ona nije imala drugog izbora nego da zgrabi nož i odbrani se. Nakon što ga je ranila, uspela je da pobjegne iz stana. Inače, državljanin BiH je pretio i drugom komšiji, koji je sve prijavio policiji, koja je odmah došla na lice mesta. I državljanin BiH, kao i žrtva su odmah prebačeni u bolnicu, a nijedno nije životno ugroženo.

Inače, celoj drami prisustvovala su i maloletna deca Austrijanke po koju su kasnije došli rođaci, a policija je o svemu obavestila i Centar za socijalni rad. Istragu ovog nemilog incidenta preuzelo je Odeljenje kriminalističke policije Beča, a muškarac je odmah dobio zabranu prilaska žrtvi. I protiv Austrijanke će biti podnesena prijava zbog nanošenja teških telesnih povreda, iako se radilo o samoodbrani.

Kurir.rs/Nezavisne novine

Bonus video:

00:21

UŽAS U MIRIJEVU: Žena kuhinjskim nožem izbola muža

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja