DOK JE POZIRALA, KRENUO JE DA JE PLJAČKA, URNEBESNA FOTOGRAFIJA SVE ZABELEŽILA! Nezapamćen pokušaj DŽEPARENJA na Baščaršiji (FOTO)
Foto: Profimedia

DOK JE POZIRALA, KRENUO JE DA JE PLJAČKA, URNEBESNA FOTOGRAFIJA SVE ZABELEŽILA! Nezapamćen pokušaj DŽEPARENJA na Baščaršiji (FOTO)

Bosna i Hercegovina -

Dok je pozirala za fotografije na Baščaršiji, influenserka Razija Čolaković je bila meta pokušaja džeparenja.

Njena prijateljica je fotografisala, a za to vreme nepoznati muškarac je prišao iza njenih leđa i otvarao ranac. Na kraju se odbranila od pokušaja džeparenja, a priču je objavila na Fejsbuku.

- Eh ovakve fotke još nikad niste videli... Po prvi put otkako dolazim u Sarajevo, desio mi se pokušaj džeparenje, tj pljačke i to tako fino, lagano i najnormalnije dok sam ja pozirala za slikanje - započinje priču Razija.

- Prijateljica me slika, kao što vidite, ja pravim poze a lik je lagano prišao iza mojih leđa, otkopčao ruksak, u tom momentu moja prijateljica prilazi i viče na njega, ja se okrećem njemu pogledam ga u oči u kažem, potpuno smirena: "E jesi našao koga ćeš džepariti, sinko ja sedim po tri sata na tiktoku za pet maraka"! I potpuno smireno zakopčam ruksak - priča influenserka.

- Ove se smeju i vrište na njega u isto vreme, rekli smo mu pozvaćemo policiju ako se ne udaljiš. Bio je poprilično agresivan, pa smo morale da vičemo na sred Baščaršije. Srećom, nije uspeo ništa da uzme. Negde sam milostinju podelila, kaže ona.

- Eto šta se desi kad ti je važnija poza i dobra slika od bilo čega drugog. Hej ako ništa, evo imamo nas dvoje zajedničku fotku, sad će i on postati popularan", napisala je žena na svom Fejsbuk profilu, a ispod je i objavila fotografije, baš u trenutku kada džeparoš pokušava da otvori njen ranac - napisala je Čolaković.

Kurir.rs/Avaz.ba/Preneo: D. P.

Bonus video:

00:56

Pljačka u beogradskom kafiću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja