(VIDEO) VAVRINKA OTKRIO TAJNU: Saznajte šta će biti sa šortsom u kom je savladao Đokovića
Foto: Reuters

Vredna stvar

(VIDEO) VAVRINKA OTKRIO TAJNU: Saznajte šta će biti sa šortsom u kom je savladao Đokovića

Tenis -
Švajcarac je opremu u kojoj je osvojio Rolan Garos doneo u salu za konferencije i stavio na sto ispred sebe

Nakon osvajanja Rolan Garosa i pobede protiv Novaka Đokovića u velikom finalu švajcarski teniser Stanislas Vavrinka bio je raspoložen i na konferenciji za medije. Tokom turnira bilo je mnogo komentara o njegovom crvenom, kariranom šortsu u kojem je i stigao do naslova. Neki su njegovu opremu prozvali pidžamom, neki poredili s boksericama ili šortsu za kupanje.

U raspravu se uključila i Džudi Marej, majka britanskog tenisera Endija koja je uoči finala putem Tvitera poručila:

"Ako Stan osvoji Rolan Garos svi će se sećati šta je nosio. Ozbiljno vruće gaće".

A živopisni šorts očito je Vavrinki doneo sreću, te ih je po dolasku na konferenciju doneo u rukama i rasprostro po stolu ispred sebe, što je izazvalo smeh okupljenih novinara.

"Svi govore o ovim pantalonama, a meni se baš sviđaju. Čini se da sam jedini. Biće u muzeju Rolan Garosa i moći ćete ih gledati svakog dana", rekao je Vavrinka. Pantalone su mu donele sreću na Garosu, ali u Vimbldonu, gde je i dalje na snazi tradicionalni"beli" kodeks blačenja neće moći igrati u njima.

"Na Vimbldonu mislim da mi neće dozvoliti da ih nosim", dodao je švajcarski tenser koji je u finalu protiv najboljeg svetskog igrača Novaka Đokovića slavio sa 4:6, 6:4, 6:3, 6:4.

http://www.youtube.com/watch?v=Xo01AqshYDQ

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track