Prikaži najnovije vesti
Dara Bubamara, foto Damir Dervišagić
Bubamara na mukama

DARINA NOVA PORNO-AFERA: Ucenjuju me i traže mi 50.000 evra!

Stars 38

Ne mogu normalno da živim od svih tih anonimnih poziva u kojima mi prete. Hoće novac, neću da im dam, pa sve proslede medijima, kaže Dara

Folk zvezda Dara Bubamara prolazi kroz pakao zbog poruka i fotografija kojima je ucenjuju još od početka godine! 

U ispovesti za Kurir pevačica tvrdi da poruke u kojima se s nepoznatim muškarcima dopisuje na temu seksa nisu njene i da više ne zna šta da radi, pa će se na kraju obratiti policiji.

- Ovo je prevršilo svaku meru! Ne mogu normalno da živim, ne mogu mirno da spavam od svih tih anonimnih poziva u kojima mi prete i ucenjuju me kojekakvim eksplicitnim porukama. Tvrde da sam ja pisala te poruke, traže mi novac, pedeset hiljada evra, a pošto neću da im dam, onda to proslede medijima - kaže Dara za Kurir, a posle jučerašnje naslovne Kurir Starsa.

Juče je naš magazin objavio poruke koje nam je poslao nepoznati dečko, a koji tvrdi da se dopisivao s Bubamarom. Prema njegovim rečima, vruća prepiska s Darom je iz perioda kad su u javnost procurile njene provokativne fotografije.

- To nisam ja! Da jesam, odgovorila bih na njihove ucene, ne bih ovo sebi dozvolila. Da moj sin sve ovo sutra vidi i pročita?! Mnogo sam razočarana, to utiče na moju karijeru, na moj privatan život, ali i na moje zdravlje. Jedino što mi je ostalo da uradim je da sve ovo prijavim višim organima i da već jednom prekinem začarani krug ove užasne torture - rekla nam je vidno uznemirena Dara Bubamara.

Pratite KURIR na VIBERU: http://chats.viber.com/kurir