VELIKA NEPRAVDA: Kemal neće biti sahranjen pored najboljih drugova Mirze i Davorina!
Foto: Dragana Udovičić

Nema mesta

VELIKA NEPRAVDA: Kemal neće biti sahranjen pored najboljih drugova Mirze i Davorina!

Stars -
Nažalost, ne postoji mogućnost i mesto u tom delu groblja da bi naš "Kemo" bio uz "Pimpeka" i "Kinđeta", kaže operski pevač Ivica Šarić

Ubrzo posle današnje smrti Kemala Montena, pokrenuta je inicijativa da legendarni pevač budesahranjen na groblju “Bare” pored svojih velikih prijatelja, Davorina Popovića i košarkaša Mirze Delibašića, ali to, kako sada stoje stvari, neće, nažalost, biti moguće.

Inicijativu su pokrenuli Halid Bešlić i operski pevač Ivica Šarić, koji je rekao:

"Sada sam razgovorao sa “Pokopom”, ali, nažalost ne postoji mogućnost i mesto u tom delu groblja da bi naš “Kemo” bio sahranjen uz “Pimpeka” i “Kinđeta”. Rekao sam ljudima iz “Pokopa” da ću kontaktirati familiju i da neko od njih treba da dođe da vidi mesto gde bi Monteno trebalo da bude sahranjen. Oni moraju da donesu konačnu odluku".

Šarić je zaključio:

"Svi bi voleli da “Kemica” bude uz Davora i Mirzu, jer su bili veliki drugovi i legende Sarajeva koje su mnogo zadužili svojim delima".

Prema Šarićevim informacijama, Monteno bi trebalo da bude sahranjen u blizini Uglješe Uzelca, bivšeg gradonačelnika Sarajeva i ambasadora Bosne i Hercegovine u Sloveniji.

(avaz.ba)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track