POSTANITE SEKS KONTROLOR: Ovo je neverovatan oglas javne kuće iz Berlina!

Poželjna je visoka stručna sprema

POSTANITE SEKS KONTROLOR: Ovo je neverovatan oglas javne kuće iz Berlina!

Ludi svet -
Oglas je objavljen na jednom specijalizovanom portalu za "erotsko poslovanje", preko kojeg se traže radnici za seks industriju. Prema onom što je navedeno u oglasu, poslodavac je međunarodna kompanija koja zapošljava više od 120 radnika

Jedna javna kuća iz Berlina dala je neobičan oglas kojim traga za 'radnom snagom'. U potrazi su za muškarcima i ženama koji bi trebalo da testiraju 'kvalitet, čistoću i praktikovanje sigurnog seksa' u njihovoj kući, da odmere odnos cene i kvaliteta onoga što se nudi klijentima.

Oglas je objavljen na jednom specijalizovanom portalu za "erotsko poslovanje", preko kojeg se traže radnici za seks industriju. Prema onom što je navedeno u oglasu, poslodavac je međunarodna kompanija koja zapošljava više od 120 radnika u Nemačkoj, Kini i Španiji.

Naveli su kako je poželjno da kandidati imaju visoku stručnu spremu, diplomu nekog fakulteta za menadžment, iskustvo rada u bordelima i zdravstveni sertifikat.

Poželjno je i da kandidati govore više jezika, a određena prednost je znanje francuskog jezika.

"Potrebno je višegodišnje iskustvo u poseti bordelima. Od kandidata se očekuje da uživa u druženju s drugim ljudima i da se ne boji kontakata", stoji u oglasu.

Nemačka je legalizovala prostituciju još pre deset godina, ali i dan danas na ovu temu se vode žestoke polemike. Specijalizovani portal preko kojeg je oglašen konkurs za berlinski bordel pokrenut je 2009. godine i to s ciljem "unapređenja profesije i stvaranja tržišta nezavisnih prostitutki".

"Naš cilj je da seksualni rad učinimo ravnopravnim sa drugim poslovima, kako bi bio prihvaćen u društvu", kazao je Julijus Drejer, jedan od osnivača portala.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track