VIDEO MEDICINSKA SESTRA ZNALA DA ON IMA HIV: Imala sam seks sa Čarlijem Šinom bez kondoma!
Foto: Printscreen

Vest koja je uzdrmala Holivud

VIDEO MEDICINSKA SESTRA ZNALA DA ON IMA HIV: Imala sam seks sa Čarlijem Šinom bez kondoma!

Pop kultura -
Glumac Čarli Šin uzdrmao je Holivud i celu svetsku javnost svojim priznanjem da ima virus HIV

Mnoge slavne ličnosti zabrinute su za svoje zdravlje budući da je Čarli poznat kao plejboj i ima podugačak spisak dama iz šou biznisa s kojima je bio.

Jedna od njih je i medicinska sestra Amanda Brus, koja je je gostovala u emisiji "The Dr. Oz" i ispričala da je sa Šinom bila u vezi osam meseci i da je, kada joj je glumac kroz suze rekao da ima HIV, odlučila da s njim ima nezaštićen seks.

Oni su vodili ljubav svakodnevno, a pre toga se konsultovala sa doktorima koji su joj prepisali postekspozicionu profilaksu (PrEP) da bi smanjila rizik od prenošenja virusa.

"Da sam ga upoznala jedno veče i da smo odlučili da to uradimo rekla bih da je to ruski rulet. U realnosti smo se znali mnogo meseci pre nego što smo stupili u seksualne odnose i bili smo par, bila sam zaljubljena u njega", obrazložila je Amanda.

"Bio sam doktor njenog dečka, zvali smo i druge lekare i oni su mislili da rizik od prenošenja postoji i ukoliko bude pila profilaksu, iako je nivo u njegovoj krvi bio minimalan. Ne možemo reći da je nula. Zato je moj savet za nju bio: "Ne radi to, iako je rizik minimalan". Ona je odlučila da nastavi jer su bili jako bliski i htela je taj nivo intimnosti", rekao je doktor Huizenga.Bolničarka je rekla da je HIV negativna.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track