(FOTO) ŽENE, NE OSEĆAJTE SE LOŠE: Evo kako u stvari izgleda stomak nakon porođaja...
Foto: Juliebhosale.co.nz

Zavrnula majicu dan posle porođaja

(FOTO) ŽENE, NE OSEĆAJTE SE LOŠE: Evo kako u stvari izgleda stomak nakon porođaja...

Žena -
Ovo društvo nam svakodnevno nameće određene norme i bukvalno nam „gura slike pod nos” kako bi trebalo da izgledamo, umesto da uživamo u svojoj novoj ulozi i prestanemo da se opterećujemo trivijalnostima

Džuli Bosejl, mama blogerka i nutricionista sa Novog Zelanda rešila je da je došlo vreme da se razbiju predrasude i nerealne slike o ženskom telu nakon porođaja.Stala je ispred ogledala sa bebom u naručju, podigla majicu i fotografisala svoje telo, svakog dana naredne dve nedelje. Svoju priču podeli sa drugim ženama, kao i da im objasni da ono što poznate ličnosti predstavljaju u medijima nije realana slika ženskog tela, ali da tome ne bi ni trebalo težiti.

"Iako su neke žene zaista u stanju da za vrlo, čak rekordno kratko vreme vrate svoje telo u top formu, mnoge nemaju tu sreću, ali zbog toga nikako ne bi trebalo da se osećaju lošije. Ovo društvo nam svakodnevno nameće određene norme i bukvalno nam „gura slike pod nos” kako bi trebalo da izgledamo, umesto da uživamo u svojoj novoj ulozi i prestanemo da se opterećujemo trivijalnostima", napisala je na svom blogu gospođa Bosejl.

"Može vam se dogoditi da i nakon porođaja imate stomak, kao ja i da izgleda da i dalje nosite poveću lubenicu, ali probajte da ne budete toliko stogi prema sebi i svom telu. Volite se i tako ćete sigurno i mnogo lakše doći do rezultata koje želite. Volite sve, svoju porodicu i nemojte nikada da dopustite da tuđe mišljenje utiče na vas i da vam kroji stavove", napisala je blogerka.

juliebhosale.co.nz

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track