ANKETA: Koja dva farmera večeras ispadaju?

ANKETA: Koja dva farmera večeras ispadaju?

Stars -
Za super finale i glasove publike bore se Ekrem Jevrić, Filip Panajotović, Sulejman Haljevac Memo, Stanija Dobrojević, Andrija Marković Aki, Radojka Bogdanović, Nenad Aleksić Sha, Goca Božinovska

Rijaliti šou Farma, koja više od 100 dana, stigao je do samog kraja. Još jedan dan je ostao do proglašenja pobednika, koji će odneti nagradu od 50.000 evra, a večeras u polufinalonoj emisiji ispašće dva farmera.

U finale je ušlo 13 finalista, a do danas je ispalo petoro farmera. Sinoć u vanrednom izbacivanju imanje je napustio Danijel Alibabić, a pre njih su imanje u Lisovićima napustili Ljuba Pantović, Vesna Rivas, Jovana Nikolić i Saška Karan, koja je bila prvi finalista, ali je i prva napustila Farmu.

Za super finale i glasove publike bore se Ekrem Jevrić, Filip Panajotović, Sulejman Haljevac Memo, Stanija Dobrojević, Andrija Marković Aki, Radojka Bogdanović, Nenad Aleksić Sha, Goca Božinovska.

Sutra je superfinale Farme, a kako stvari trenutno stoje, s imanja u Lisoviću kao pobednik će izaći Filip Panajotović. On po broju glasova zasad drži prvo mesto. Kako Kurir saznaje od izvora bliskom produkciji televizije Pink, maneken koji je izbačen pa vraćen na imanje dobija najveći broj glasova publike, ali mu za vratom diše Sulejman Memo Haljevac.

Prema anketi portala Kurira, ubedljivo vodi Goca Božinovska, a za njom su Radojka i Ša.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja