SOFIJA UNA BILA UDATA ZA DIPLOMATU! Evo ko je POLITIČAR sa kojim je misica bila u BRAKU
Foto: Kurir, Shutterstock

nije je podržao

SOFIJA UNA BILA UDATA ZA DIPLOMATU! Evo ko je POLITIČAR sa kojim je misica bila u BRAKU

Bar -

Sofina Una Manić prolazi kroz težak period, jer postoji sumnja da je u rijalitiju "Bar" ostala u drugom stanju s Ivanom Neškovićem. Iako njen cimer kategorički tvrdi da dete nije njegovo, jer seksa nije bilo, već samo simuliranje odnosa, mnogi veruju da on izbegava odgovornost.

Sofija Una Manić, Bar, Rijaliti Bar
foto: Kurir televizija

I misica neće da govori o odnosu s Ivanom i njegovim tvrdnjama, pa su se zbog toga mnogi zapitali da li je možda trudna ušla u rijaliti. Ali, postavilo se i pitanje s kim je mogla da ostane u drugom stanju, jer, kako nam je otrkila njena mama, ona nije imala ozbiljnu vezu već neko vreme. Zbog toga su počela nagađanja da je možda u pitanju njen bivši suprug, s kojim je ostala u dobrim odnosima, a o kome ona ne želi da priča.

Sofija Una Manić, Ivan Nešković
foto: Printscreen

Ivana je priznala da iza sebe ima dva braka, s prvim mužem nije u kontaktu, dok se s drugim rastala na miran način. Ali, o kome se radi ne želi da priča, jedino što je rekla dok je gostovala u emisiji "kontra šou" na Kurir televiziji da je u pitanju mladi političar.

Sofija Una Manić, Jovan Jokić
foto: Kurir Arhiva

Nama je to bilo dovoljno da se raspitamo, pa smo saznali da je u pitanju tridesetsedmogodipnji Jovan Jokić, koji se bavi diplomatijom. On nije poznat javnosti, jer ne želi da bude medijski eksponiran. Njih dvoje, saznajemo, zabavljali su se 12 godina, a u braku su proveli devet godina. Rastali su se pre dve.

Sofija Una Manić, Jovan Jokić
foto: Kurir Arhiva

- Mnogo mi je žao zbog svega što Sofija Una prolazi sa Ivanom, ona na to nije navikla. Do pre oko dve godine bila je u braku sa Jovanom, ostali su u dobrim odnosima. On nije podržavao njen ulazak u rijaliti, zato nikada ne spominje njegovo ime. Koliko ja znam neki njihov dogovor je da ga ni Una ni njena majka ne spominju, jer on ne želi da se eksponira - započeo je priču naš dobro obavešteni izvor.

Sofija Una Manić, Jovan Jokić
foto: Kurir Arhiva

On kaže da u njihovom braku nije bilo skandala, kao ni prilikom razvoda. - Bilo im je lepo u braku, lepo su se slagali, Jovan ju je svuda vodio sa sobom, pratila ga je na svakom putovanju. Taj brak se završio, a ja verujem da je došlo do prezasićenosti. Znam da je ona o Jovanu pričala sve najlepše i pre ulaska u "Bar", ostali su u korektnim odnosima. On je pametan dečko, završio je Ekonomski fakultet i diplomatiju. Iskren da budem, meni je žao što su se razveli, bili su lep par, on ima 37 godina, ona 31, bili su i po godinama približni - zaključio je naš izvor.

Sofija Una Manić, Jovan Jokić
foto: Kurir Arhiva

Kurir.rs

Bonus video:

01:31

Neočekivano iz Bara! Sanja I Sofija Una se pomirile

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track