NOSILA SEKIRČE ZBOG LJUBAVNICA, GAĐALA GA ČAŠAMA, A TU SU I ZLATNI ZUBI! Ovo je SKANDALOZNI bračni par koji je opet u RIJALITIJU
Foto: Dragana Udovičić

rade i rada vasić

NOSILA SEKIRČE ZBOG LJUBAVNICA, GAĐALA GA ČAŠAMA, A TU SU I ZLATNI ZUBI! Ovo je SKANDALOZNI bračni par koji je opet u RIJALITIJU

Bar -

Rada i Rade Vasić iz Male Plane ušli su u rijaliti Bar. Ovom bračnom paru svakako nije prvi rijaliti šou, odavno su poznati publici. Veliku popularnost su stekli u „Velikom bratu“, gde su bili sa blizancima Mikom i Gibom, a potom i u Zadruzi.

Zadruga 2, Mika Vasić, Giba Vasić, Rada Vasić, Rade Vasić
foto: Printscreen/TV Pink

Oni su u svom kraju odavno zvezde pošto su učestvovali u „Menjam ženu“, „Moja kuhinja, moja pravila“ i „Bračni sudija“, dok su blizanci, koji ističu da su specijalisti za kič frizure, gostovali u „Ludoj kući“ i „Amidži šouu“.

Bar
foto: Kurir televizija

Porodica Vasić je prva porodica čija su četiri člana zajedno ušla u rijaliti šou program. Otac Rade Vasić, zvani Rade Crni Gavran, po zanimanju je muzičar, svira harmoniku, a narodnoj muzici daje prednost nad zabavnom.

Iako je srećno oženjen, nije imun na žene sa oblinama. Radetova supruga, Rada Vasić, domaćica je i vrsna kuvarica. Pošto je nakon rođenja blizanaca, Dragutina i Miroslava, od supruga dobila dva zlatna zuba, želela bi da joj i ostali zubi budu takvi.

01:21

Rade i Rada Vasić došli u Bar da zakupe lokal za dnevnu žurku

Zvonko Demirović, Radetov kolega iz benda Crni gavran, ispričao je jednom prilikom da je harmonikaš dobar domaćin i da mnogo voli žene. Iako je u dugogodišnjem braku i sa Radom ima šestoro dece, on je i dalje slab na pevačice i sa mnogima je bio. Njegov kolega ne želi da otkriva o kojima je reč, ali naglašava da je Radetova tiha patnja Snežana Đurišić.

Rade Vasić
foto: Printscreen

- Rade je bio s mnogo pevačica. Ne bih ja o tome, ne želim da mu rušim brak. Samo mogu da kažem da voli ženske i da je veliki švaler - rekao je Zvonko.

Njegovu priču tada je potvrdio i Radetov i Radin najstariji sin Mile Vasić.

- Tata voli žene, najviše pevačice. Imao je jedno četiri ili pet samo da ja znam - otkrio je Vasić.

I Rade je tokom rijalitija nekoliko puta ispričala da je uhvatila supruga u prevari. Tu situaciju ona je opširno opisala tokom snimanja profila za ''Zadrugu 2''.

"Svaki muškarac ako pored svoje žene nema još jednu ženu, rezervnu, nije muškarac - rekao je Rade, ali se Rada brzo ubacila:

Rada Vasić
foto: Kurir televizija

"Kad sam videla tu Žaklinu, rekla sam mu da se nešto mnogo gurka pored nje. Ja sam ih pratila i videla da ga ona čeka u brusu i u graćicama. Ja se povučem na stranu, oni se poljube. Onda sam ja tu ušla. Rekla "evo i mene pored tebe". Tu sam se ja ubacila i videla šampanjac i dve čaše. Ja prevrnula sto i vidim sve, on mi ne da da je tučem. Ponela sam sekirče, htela sam da je ubijem, ali on nije dao. Branio je nju, ali i mene da ne idem u zatvor - iskreno je izjavila Rada.

Ali nije samo tada Rada uhvatila supruga u prevari. Ona je ispričala kako ga je pratila u Nemačkoj i uhvatila sa ljubavnicom.

"Bili smo u Nemačkoj, radio on na jednom mestu, ja sam ga pratila, bio mi sumnjiv, ja platim šofere jer ne znam da vozim i ja ga nađem, ide u stan gore i ženska mu otvara vrata u donjem vešu. A ja polako pred vrata. Uđe on, uđem i ja. On se iznenadio, a ona je propala, nije joj trebala smrt. Čekala ga sa šampanjcem, ja sam rekla da sad ona i ja pijemo. I počeli smo da se svađamo i bacamo čaše i tako - ispričala je Rada.

I pored svega, Vasići su posvećeni jedno drugom, Rade prosto obožava svoju suprugu i ne bi je menjao ni za šta na svetu.

Rada Vasić, Rade Vasić
foto: Printscreen

BAR je pravi rijaliti, jer je zasnovan na baru koji stvarno postoji, sa stvarnim učesnicima, sa stvarnim gostima. Učesnici BAR rijalitija će morati da rade i da od zaređenog i žive - da plate komunalije, stan, i da kupe hranu. Osim njihove borbe za 30.000 evra, takmičari će morati da postave Bar na noge jer je to potpuno novo mesto u centru grada, u Vlajkovicevoj 8. Njih 15-oro imaju zadatak da razrade posao, da privuku goste, animiraju ih svojim nastupom i svojim pićima, kao i da od BAR-a naprave najpoznatiji i najposećeniji kafić u gradu.

Zaprati BAR rijaliti na društvenim mrežama Instagram, Facebook i YouTube.

Bar satnica radnim danima, Bar, rijaliti Bar
foto: Promo

kurir.rs

kurir.rs

Bonus video:

01:21

Rade i Rada Vasić došli u Bar da zakupe lokal za dnevnu žurku

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track