BUJANOVAC: 48 sati pritvora suvozaču ubice policajca Gorana Đorđevića

Policija na tragu i vozaču

BUJANOVAC: 48 sati pritvora suvozaču ubice policajca Gorana Đorđevića

Crna Hronika -
Policija je na tragu i vozaču koji nije zaustavio automobil kada ga je u ponedeljak policajac (44) zaustavljao

BEOGRAD - Uhapšenoj osobi za koju se sumnja da je bila suvozač u automobilu koji je pokosio policajca Gorana Đorđevića, koji je kasnije podlegao povredama, određen je pritvor od 48 sati.

Kako je navedeno, u cilju istrage policija ne želi da saopštava druge detalje. Kako se nezvanično saznaje, policija je na tragu i vozaču koji nije zaustavio automobil kada ga je u ponedeljak 44-godišnji policajac zaustavljao.

Đorđević je preminuo juče u Kliničkom centru Niš, gde je primljen sa teškim povredama grudnog koša i glave.

Direktor policije Milorad Veljović rekao je da je ubistvo policajca Đorđevića kod Velikog Trnovca napad na državu kojoj je time nanet žestog udarac i naglasio da se slučaj mora rešiti do kraja, kao i da će odgovor biti žestok. "Rešićemo slučaj po bilo koji cenu. Ovime ja ne pretim, već kažem da ćemo preduzeti sve zakonom predviđene mere", rekao je Veljović i dodao da je policija sposobna da kontroliše teritoriju države i svaki njen pedalj.

Prema nezvaničnim saznanjima, Đorđević je posumnjao da je u toku primopredaja droge iz jednog automobila marke "audi" švajcarskih tablica, zbog čega je i hteo da postupi u skladu sa zakonom, ali je namerno udaren kolima nakon čega je od podlegao povredama.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track