CECIN VELJKO: Moja keva je jedina srpska diva!

CECIN VELJKO: Moja keva je jedina srpska diva!

Stars -
Sin Svetlane Cece Ražnatović na tviteru ne prestaje da piše koliko je ponosan na svoju mamu

Veljko Ražnatović, sin Svetlane Cece Ražnatović, ne može da dočeka mamin koncert i svoje uzbuđenje celi dan deli sa svojim prijateljima na Tviteru.

On je ubeđen da će Ušće goreti i da će njegova mama zapaliti Ušće. Veljko nije mogao da sakrije koliko voli i poštuje svoju mamu i koliko je ponosan na nju.

"KEVA JE JEDINA SRPSKA DIVA", napisao je ponosni sin, a pre toga je napisao: "GOREĆE UŠĆEEEEEEEEEEEE! IDEĆETE KAKO SE PUNI UŠĆEE. 28/06/13 MAMITAA MIAAAAAA ♥

Posle ovih tvitova mnogi njegovi pratioci su spomenuli Jelenu Karleušu i kako je ona vređala njegovu mamu, Veljko im je kulturno odgovorio da on ne želi nikoga da vređa, a i da hoće ne sme od svoje mame.

"To ide na njenu čast. Neka vređa slobodno. Ja ne želim, a i ne smem od keve da joj uzvraćam. Neka je", "Ne želim nikoga da vređam iz poštovanja prema mojoj majci. Jer su obe u istom poslu", napisao je Veljko.

Veljko je postavio sliku sa mamom Cecom ispod koje je napisao "To je ljubav. Mama i sin", a njegova najbolje pesma sa novog albuma nosi naziv "Brat".

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track