CIRKUS PONOVO LETI: Pajtonovci posle 30 godina na okupu!

Tajni pregovori

CIRKUS PONOVO LETI: Pajtonovci posle 30 godina na okupu!

Pop kultura -
Preživeli članovi Džon Kliz, Teri Gilijam, Teri Džouns, Erik Ajdl i Majkl Pejlin zakazali su u četvrtak konferenciju za štampu

Pajtonovci ponovo na okupu. Posle skoro 30 godina ekipa Monti Pajton odlučila je da se ponovo okupi. Pet preživelih članova Džon Kliz, Teri Gilijam, Teri Džouns, Erik Ajdl i Majkl Pejlin - složili su da se okupe posle tajnih pregovora.

Erik Ajdl je u ponedeljak potvrdio da je konferencija za novimare zakazana u četvrtak, mada nije otkrio šta će biti tema konferencije"Još tri dana do konferencije. Fanovi neka se pripreme jer ih čeka veliki događaj", tvitovao je Ajdl.

Monti Pajton ili Pajtonovci su tvorci i glumci "Letećeg cirkusa Montija Pajtona" čuvene britanske humorističke serije. Ova grupa je pored televizijske serije snimila i nekoliko filmova, veći broj muzičkih ploča, a objavili su i nekoliko knjiga iračunarskih igrica i održali veći broj pozorišnih nastupa.

Njihov iščašeni humor napravio je veliki uticaj na komediju, a neke od njihovih rečenica stekle su kultni status:

* A sad nešto potpuno drugačije (And now, for something completely different)* Niko ne očekuje špansku inkviziciju! (Nobody expects the Spanish Inquisition!)

http://www.youtube.com/watch?v=y8c9upCfPnA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track