HAPŠENJE U KRAGUJEVCU: Bejzbolkom opljačkao radnju!

Maloletnik tipovao prodavnice

HAPŠENJE U KRAGUJEVCU: Bejzbolkom opljačkao radnju!

Crna Hronika -
N. M. se tereti da je sa kapom na glavi i šalom preko lica, ušao u jednu trgovinsku radnju na periferiji Kragujevca i, uz upućene pretnje vlasnici, iz kase oduzeo pazar u iznosu od 25.000 dinara

KRAGUJEVAC- Policija je uhapsila je N. M. (21) iz Kragujevca i odredila mu meru zadržavanja u trajanju do 48 sati, zbog sumnje da je uz pretnju bejzbol palicom oteo pazar vlasnici jedne radnje.

Postoje osnovi sumnje da je N. M., 18. januara 2014. godine, u večernjim satima, sa kapom na glavi i šalom preko lica, ušao u jednu trgovinsku radnju na periferiji Kragujevca i, uz upućene pretnje vlasnici, iz kase oduzeo pazar u iznosu od 25.000 dinara.

On je u radnju ušao u trenutku kada se vlasnica sama u njoj nalazila i zapretio joj ''bejzbol'' palicom koju je poneo sa sobom. Neposredno pre izvršenja krivičnog dela, šesnaestogodišnji maloletnik iz Kragujevca, koji je bio u društvu sa N. M., ulazio je u prodavnicu da proveri da li u njoj ima mušterija.

Protiv njega će krivična prijava biti podneta Višem javnom tužilaštvu. N. M. će danas, uz krivičnu prijavu, biti sproveden zameniku Osnovnog javnog tužioca u Kragujevcu.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja