Muž mi je umro na rukama!

Očaj u kući poginulog padobranca

Muž mi je umro na rukama!

Crna Hronika -
Moj Goran je udario u zemlju praktično preda mnom, rekla Svetlana Ranković
NOVI SAD - Tuga do neba!
Videla sam kad je moj Goran pao, praktično preda mnom, i odmah otrčala na mesto gde je ležao. I lekari su brzo stigli, a za mene je svaki trenutak bio večnost. Počeli su sa reanimacijom, ali sve je bilo uzalud, moj Goran je umro...
Ovim rečima, ne uspevajući da zaustavi suze, opisala je Svetlana Ceca Ranković tragediju koja se dogodila u subotu u Mađarskoj, gde je njen suprug Goran Ranković (45) poginuo prilikom skoka sa 4.000 metara.
- Goran je bio pun života i energije. U braku smo bili 22 godine. Bio nam je pravi oslonac, dobar muž, još bolji otac. Šta god da je radio, bio je uspešan. Kuća nam je uvek bila puna prijatelja, jer je voleo ljude - isprekidanim glasom, brišući suze, priča Svetlana.
Kuća Gorana Rankovića u novosadskom naselju Adice, u kojoj je živeo sa suprugom Cecom, sinom Ilijom i ćerkom Nikolinom, juče je bila puna prijatelja i rođaka. Slomljena bolom i tugom, Goranova supruga nepomično je sedela za trpezarijskim stolom, neprestano govoreći o čoveku kojeg je beskrajno volela.
- Goran je često je odlazio u Mađarsku, gde je padobranom skakao jer kod nas ne postoje adekvatni uslovi.
Za veoma kratko vreme je imao 800 skokova, što svedoči o njegovoj ljubavi prema padobranstvu - priča Svetlana.
(S. S.)

Vetar kriv za tragediju?

Goran je nastradao kad je prilikom doskoka, najverovatnije zbog jakog vetra, prejako udario u zemlju! Prethodno je sve bilo u redu i padobran se otvorio, ali doskok je bio koban.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track