PORUKE KOJE KIDAJU DUŠU: Sanja i Lara uputile poslednje zbogom ubijenom Ognjanoviću, a ono što je sin napisao NIKOGA NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM!
Foto: Zorana Jevtić, Vladimir Šporčić

TUGA

PORUKE KOJE KIDAJU DUŠU: Sanja i Lara uputile poslednje zbogom ubijenom Ognjanoviću, a ono što je sin napisao NIKOGA NEĆE OSTAVITI RAVNODUŠNIM!

Crna Hronika -

BEOGRAD - Advokat Dragoslav Miša Ognjanović ubijen je u subotu uveče ispred zgrade na Novom Beogradu, a biće sahranjen danas na Novom groblju.

Poslednji pozdrav u čitulji i emotivnu poruku uputila mu je još jednom njegova supruga Sanja Papić zajedno sa osmomesečnom ćerkom Larom.

foto: Printscreen

"Najvoljeniji, sada mi je jasno zašto sreća kratko traje. Čuvam te u srcu, u duši, u Lari. Ti si moja snaga, moj dostojanstveni heroj, moj ponos. Moj život. Ljubav ne umire. Zauvek tvoje, Sanja i Lara", stoji u čitilju koja je danas objavljena.

foto: Printscreen

Pored nje, od advokata se oprostio i njegov sin iz prvog braka Predrag koji je bio sa ocem te kobne subote, a tom prilikom i on je ranjen.

foto: Printscreen

"Dragi moj, zauvek ćeš ostati moj heroj, snaga, autoritet i uzor. Volim te najviše na svetu. Tvoj Peki".

I kolege iz kancelarije u kojoj je radio napisali su srceparajuće oproštajne reči kolegi koji je, kako navodi istraga, likvidiran rukom profesionalca.

foto: Printscreen

"Živeo si avokaturu i prihvatao si izazove. Posle tvoje smrti ostala je jedna praznina. Zauvek ćeš živeti u sećanju i srcima svih nas".

Podsetimo, Dragoslav Ognjanović, poznati advokat koji je važio za jednog od najboljih krivičara u zemlji, ubijen je u subotu uveče u Ulici antifašističke borbe.

U pucnjavi je u ruku ranjen i njegov prvi sin Petar (26). Prema rečima očevidaca, advokat je smrtno ranjen preminuo na rukama svog sina, koji ga je dozivao: "Tata, tata!".

Ognjanović je zastupao je mnoge javne ličnosti poput Luke Bojovića i Slobodana Miloševića. Bio je otac troje dece.

(Kurir.rs/Foto: Zorana Jevtić, Vladimir Šporčić)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track