U TOKU PREGOVORI S TUŽILAŠTVOM: Svedok-saradnik optužuje za ubistva Sekulovića i Baltića!
Foto: Privatna Arhiva

crnogorski mediji tvrde

U TOKU PREGOVORI S TUŽILAŠTVOM: Svedok-saradnik optužuje za ubistva Sekulovića i Baltića!

Crna Hronika -

Svedok-saradnik protiv Jovice Vukotića, prema navodima crnogorskih medija, u srpskom Specijalnom tužilaštvu, ispričao je da ima saznanja da je grupa, za koju se sumnja da je predvodi Ranko Radulović iz Nikšića, odgovorna za ubistva Đorđa Sekulovića i Davorina Baltića.

Podsetimo, Jovica Vukotić označen je kao navodni vođa "škaljarskog klana" i uhapšen je u septembru u letovalištu kraj Antalije. On se povezuje sa više likvidacija, a između ostalog, sumnja se i da je odgovoran za ubistvo Davorina Baltića na Vračaru 1. januara ove godine

- Srpsko tužilaštvo počelo je pregovore sa tom osobom, koja je ponudila da svedoči u postupku protiv Vukotića - navode crnogorski mediji.

Navodno, potencijalni svedok-saradnik je pred tužilaštvom izneo više optužujućih detalja protiv Jovice Vukotića i njegovih prijatelja.

- On je, navodno, bio pripadnik "škaljarskog klana" i upoznat je sa svim aktivnostima ove kriminalne grupe. Policija i srpsko tužilaštvo proveravaju njegove navode i prikupljaju dokaze za te tvrdnje - prenose mediji. Crnogorski

Dan naveo je i da nema zvaničnih saopštenja o ovom slučaju, kao ni da li je "škaljarac" dobio status svedoka-saradnika.

(Kurir.rs/ D.J./ Foto: privatna arhiva)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track