UBILA BIH SE DA MI JE TATA POGINUO: Marijana Mićić na lekovima posle bombaškog napada!
Foto: Damir Dervišagić/Dado Đilas/privatna arhiva

OČAJNA

UBILA BIH SE DA MI JE TATA POGINUO: Marijana Mićić na lekovima posle bombaškog napada!

Crna Hronika -

Policija i dalje istražuje napad na Nebojšu Mićića (63), oca glumice i voditeljke TV Pink Marijane Mićić (35), koji je lakše povređen kad je u utorak u Ulici vojvode Stepe eksplodirala bomba koja je bila postavljena ispod njegovog automobila.

Mesto nesreće... Automobil porodice Mićić je potpuno uništen
Mesto nesreće... Automobil porodice Mićić je potpuno uništenfoto: Dado Đilas

Mićića, koji je u trenutku napada išao na posao u svoju staklorezačku radnju u Kumodražu, silina detonacije izbacila je iz automobila, zbog čega je, najverovatnije, i preživeo. Nakon što su mu sanirane povrede bubne opne i desne ruke, on je pušten na kućno lečenje, a sve vreme s njim su bili ćerka Marijana i sin Milan.

- Istraga ide u više pravaca. Pored Marijaninog oca i brata, koji su vozili razneti automobil, ne odbacuje se mogućnost da je meta bila i sama Marijana. Jedna od opcija je čak i da je neko želeo da ubije voditeljkinog oca kako bi joj se osvetio zbog ranijih sukoba, ali to tek treba da se potvrdi. Takođe, ne isključuje se mogućnost da je eksplozivna naprava greškom stavljena pod automobil koji pripada porodici Mićić - rekao je kratko naš izvor iz istrage.

Na okupu... Marijanini brat, dečko i otac
Na okupu... Marijanini brat, dečko i otacfoto: Printscreen Instagram

Na sedativima

Kako saznajemo, događaji od utorka veoma su uznemirili i potresli poznatu voditeljku.

- Ubila bih se da se mom tati nešto dogodilo - navodno se poverila Marijana Mićić bliskim prijateljicama, koja od nesreće ne može i dalje da se pribere:

U potpunom šoku... Marijana Mićić
U potpunom šoku... Marijana Mićićfoto: Damir Dervišagić

- Marijana je u šoku i ne može da poveruje da je neko postavio bombu pod porodični automobil. Neprekidno je na lekovima za smirenje. Kaže da nema predstavu zašto bi neko bombom napao njihovu porodicu - otkriva izvor Kurira.

Susedi u šoku

Komšije u beogradskom naselju Jajinci, gde se nalazi porodični dom Mićića, juče su kratko porazgovarale s reporterima Kurira i otkrile da su Nebojšu videli tog jutra.

- Hvala bogu, komšija je dobro. Poznajem tu porodicu 25 godina, pristojni, vredni i radni ljudi. Kad smo čuli na vestima da je Nebojša povređen u eksploziji, nismo mogli da dođemo sebi. Sreo sam posle toga njegovu suprugu i sina, rekli su mi da je Neša dobro, ali su ljudi iznenađeni ovakvim događajem, niko normalan to nije očekivao. Kasnije sam video i Nešu, umotan je u zavoje, ali je rekao da se oseća bolje - ispričao je jedan meštanin Jajinaca za Kurir.

Kako naš sagovornik ističe, „golf 4“ godinama je u vlasništvu porodice Mićić, a moguće je da se sve vreme vodio na Marijanu.

- Ona je „golfa“ vozila do pre pet-šest godina, pa ga je dala ocu i bratu. Ne postoji razlog zbog koga bi neko postavio bombu pod njihova kola, oni su stakloresci. Marijana nema veze s mutnim poslovima, to mora da je neka greška - zaključio je naš sagovornik.

Vlasnici staklorezačke radnje

OTAC I BRAT RADE ZAJEDNO

foto: Ana Paunković

Ispred staklorezačke radnje koju drži Nebojša Mićić juče je bilo više ljudi, koji nisu želeli da razgovaraju s novinarima, ali ni da potvrde da je on vlasnik radnje. Međutim, stanar obližnje zgrade potvrdio je da je reč o ocu voditeljke Pinka.

- Neša i sin rade u staklari, baš su mi nameštali prozore u stanu. Veoma su ljubazni, dugo ih poznajem. Taj „golf“ je uvek bio parkiran ispred staklare - rekao je stanar.

Muzičar za Kurir

TO JE BILA GREŠKA, NE PLAŠIM SE ZA MARIJANU I SVOG SINA

foto: Printscreen Facebook

Muzičar Srđan Marjanović i otac dečka voditeljke Marijane Mićić rekao je za Kurir da je nakon vesti o eksploziji odmah otišao u Kumodraž.

- Prizor je bio jeziv. Nisam se čuo s Marijanom, ali znam da se veoma potresla. S njom je sve vreme bio i Miloš, koji se isto potresao. On je ipak stalno kod njih, nije mu svejedno ni zbog Marijane - ispričao je Marjanović.

On kaže da je sigurno reč o nekoj grešci.

- To je obična i poštena porodica. Siguran sam da ceo slučaj nema veze s Marijanom jer nema motiva za ovako nešto. Prizor je bio vrlo jeziv, neverovatno je šta je čovek preživeo - objašnjava Marjanović i navodi da nije zabrinut za bezbednost sina.

N. M.

Kurir.rs/Lj. Stanišić - J. Ivić Foto: Damir Dervišagić/Dado Đilas/privatna arhiva

foto: Kurir

DANAS U KURIRU PROČITAJTE JOŠ

LIDER RADIKALA OPET VREĐA ŽENE Šešelj: Gordana, obrij brkove, pa dođi na sednicu!

SPREMAJU NAS ZA RAT! Vučić: Moraćemo da se branimo

SRAMOTA! NIKO NE OBJAVLJUJE KO JE KRIV: Ognjen (8) umro pre dva meseca, a inspekcija krije krivce

ALARMANTNO! Ulične tezge pune medikamenata, na pijacama lekovi sa đubrišta

MASAKR NA KRIMU: Masovna pucnjava na ruskom Politehničkom koledžu

DRAMA! LEKARI OTKRILI PROMENE NA DOJCI: Kija ide na operaciju tumora!

DRAGOSLAV ŠEKULARAC PRATI PISANJE "EKIPA": Pa ja bih prvi uplatio tiket da je Zvezda namestila meč

KURIR POKLANJA

I ovog četvrtka specijalno izdanje najvećeg oglasnika u Srbiji dobijate kao poklon uz Kurir.

Danas svaki čitalac Kurira dobija Specijal Halo oglase potpuno besplatno. Sada i vi možete na najlakši mogući način da kupite ili prodate kuću, stan, automobil, mobilni telefon, računar ili laptop. Ukoliko želite da posetite neku od turističkih atrakcija naše zemlje, videćete oglase i za iznajmljivanje smeštaja. Ali to nije sve! Ako ste rešili potpuno da renovirate svoj dom, čekaju vas oglasi za majstore, vodoinstalatere, građevinski materijal, podne obloge i sve ostalo što vam je potrebno da uredite vaš dom.

Sve što vam treba na jednom mestu! Halo oglasi - poklon dodatak na 32 strane, svakog četvrtka samo uz Kurir!

Čitaj Kurir, jer uvek dobijaš više!

foto: Promo

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja