UŽAS U PROKUPLJU! Slavišu pretukao nepoznati muškarac dok je išao na terapiju: PLAŠIM SE, REŠIO JE DA ME UBIJE!
Foto: Kurir/B.R.

stravično!

UŽAS U PROKUPLJU! Slavišu pretukao nepoznati muškarac dok je išao na terapiju: PLAŠIM SE, REŠIO JE DA ME UBIJE!

Crna Hronika -

PROKUPLjE - Slaviša Bigović (40) iz Prokuplјa, kako tvrdi umalo da strada od napada njemu nepoznatog lica. Kako nam je rekao, čovek ga je iz čista mira, večaras oko 18, 20 časova napao kada je išao ka Domu zdravlјa da primi terapiju. Da se posle nekog vremena nije pojavio saobraćajni policajac, Biković kaže da bi ga nepoznati napadač sigurno ubio.

- Krenuo sam iz stana da primim injekciju u Dom zdravlјa i kada sam bio na mostu preko puta Sokićevog bulevara, odnosno kod ulaza u Osnovnu školu „9. oktobar“ primetio sam da neki meni nepoznat čovek ide iza mene. Okrenuo sam se i opet nastavio dalјe, ali je on nastavio da ide za mnom. Opet sam se okrenuo i pitao ga u čemu je problem i on je počeo da me udara i oborio na zemlјu - počinje svoju priču Biković koji je srčani bolesnik.

foto: Kurir/B.R.

Kako kaže nepoznato lice, koje je mlađe od njega imalo je svetlo plavu jaknu i udaralo ga je na sred ulice, a neke žene su nedaleko odatle počele da vrište.

- Uopšte nisam znao šta me je snašlo i ja sam počeo da zapomažem i on je malo ustuknuo. Tada sam ustao i prešao ulicu, ušao u pekaru, a on je pojurio za mnom i napao me u pekari pred radnicima. Tada se pojavio saobraćajni policajac. Da nije bilo njega, sigurno bi me ubio - priča nam Bigović.

On tvrdi da lice koje ga je napalo nikada u životu nije video.

Nakon toga, u prokupačkoj Opštoj bolnici „Dr Aleksa Savić“ ukazana mu je pomoć, odnosno obavlјeno je ušivanje povrede koju je zadobio na desnom oku. U policijskoj stanici gde je kasnije dao izjavu zbog stanja u kojem je bio intervenisala je ekipa Hitne službe Doma zdravlјa Prokuplјe.

foto: Kurir/B.R.

- I pred policajcima u stanici je kidisao na mene. Plašim se za svoj život i siguran sam da je rešio da me ubije, a što je najgore ne znam zašto. Ovim ulicama više čovek ne može na miru ni da prođe - završava vidno uznemiren Bigović sa kojim smo razgovarali ispred Policijske stanice u Prokuplјu.

Bigovićeva odeća je sva krvava,kao i telefon, koji i nije mogao da upotrebi, jer je napad bio iznenadni, pa kada je u jednom trenutku izvadio telefon, od krvi na licu nije ni video da okrene broj.

B.R.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track