Najnovije vesti

ZETE, JESI LI SADA ZADOVOLJAN?! Komšinica otkrila poslednje reči koje su se čule iz KUĆE STRAVE sekund pre jezivog masakra u Novom Sadu!
Foto: Slađana Stojanović

krvavi pir pomahnitalog zeta

ZETE, JESI LI SADA ZADOVOLJAN?! Komšinica otkrila poslednje reči koje su se čule iz KUĆE STRAVE sekund pre jezivog masakra u Novom Sadu!

Crna Hronika

Prva komšinica Branislava i Nade Pajić, koje je zet Goran Janković brutalno ubio macolom, a potom i njihovu ćerku Mirjanu Janković, otkrila je poslednji jeziv krik koji se čuo iz kuće strave.

 

Ona je čula viku i otvorila prozor, a zatim je ugledala Nadu Pajić koja je viknula "Zete, jesi li sada zadovoljan?". Komšinica koja inače hoda sa štakama je odmah rekla sinu da otrči kod njih, ali je već bilo kasno.

 

foto: Facebook, Printscreen

 

Ubrzo potom, Goran je ubio i suprugu Mirjanu, dok su njihova dečica gledala horor. Stariji sin istrčao je napolje i telefonom pozvao ujaka da mu kaže za masakr.

 

Policija je odmah došla i zatekla stravičan prizor, kuću punu krvi i tri tela. Iz kuće su potom izneli macolu ili neki tup predmet za koji se sumnja da je poslužio kao oružje.

 

foto: Slađana Stojanović

 

Potraga za Goranom Jankovićem, koji je trenutno jedini osumnjičeni za masakr, i dalje traje. Policija je blokirala izlaze iz Novog Sada i provera se svaki automobil koji napušta grad.

 

Specijalci sa dugim cevima viđeni su duž auto-puta Novi Sad-Zrenjanin.

 

foto: Printscreen Facebook

 

(Kurir.rs/S.S.)

 

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...