OVO JE BIO PLAN LIKVIDACIJE MUŽA: Evo zašto je baštovan prijavio ženu koja je naručila UBISTVO SUPRUGA U SENTI za 1.600 evra!
Foto: Shutterstock

Novi detalji slučaja koji je šokirao Srbiju

OVO JE BIO PLAN LIKVIDACIJE MUŽA: Evo zašto je baštovan prijavio ženu koja je naručila UBISTVO SUPRUGA U SENTI za 1.600 evra!

Crna Hronika -

Psihijatri i psiholozi ispituju da li je Tatjana B. bila uračunljiva u trenutku kada je terala svog baštovana da joj za naknadu od 1.600 evra ubije supruga Zorana B., lokalnog biznismena

Tatjana B. (48) iz Sente, koja je uhapšena zbog naručivanja ubistva sopstvenog supruga Zorana B. (49) poznatog lokalnog biznismena, biće podvrgnuta psihijatrijsko-psihološkom veštačenju kako bi se utvrdilo da li je bila uračunljiva u trenutku kada je počinila delo za koje se sumnjiči.

Kako Kurir saznaje, postupajući zamenik tužioca će neizostavno naložiti veštačenje u nastavku istrage, tokom koje će biti saslušan i njen suprug Zoran B., kao i Z. K., koji je trebalo da obavi likvidaciju za 1.600 evra.

Svedoci

- Naredne nedelje biće saslušani svi svedoci koji imaju bilo kakva saznanja o naručenom ubistvu. To znači da će iskaz u subotičkom Višem javnom tužilaštvu dati Zoran B. Tužilac će saslušati i Senćanina koji je za novac trebalo da ga ubije, ali i još neke svedoke. Tatjani B. određen je pritvor do 30 dana zbog sumnje da je počinila delo podstrekivanje teškog ubistva - potvrdio je Kuriru dobro obavešten izvor.

kuća Tatjane i Zorana B.
kuća Tatjane i Zorana B.foto: Saša Urošev, Dado Đilas

Istražitelji kojima je povereno da raščivijaju naručeno ubistvo, do kog, srećom, nije došlo, priznaju da se u dugogodišnjoj praksi nikada ranije nisu sreli sa ovako bizarnim slučajem. I dalje nije jasno šta je Tatjanu B. motivisalo da Z. K. (33) iz Sente, koji je njihovoj porodičnog kući povremeno kosio travu i obavljao neke druge poslove, ponudi novac da likvidira njenog muža.

Plan likvidacije

- Dosadašnja istraga je potvrdila da mu je za tu "uslugu" obećala 1.600 evra. Smislila je plan likvidacije po kome je trebalo da ostavi otključana vrata kuće. Pod okriljem noći, ubica bi se ušunjao, ubio njenog muža, izvršio premetačinu, a Tatjanu B. pretukao. Kobni plan raskrinkao je nesuđeni plaćenik, koji je sam došao u policiju i prijavio Tatjanu. Uhapšena je tokom primopredaje novca - kazao je naš sagovornik i dodao:

- Plaćenik Z. K. navodno je ispričao da je odlučio da propeva u policiji jer je potrošio novac koji mu je Tatjana dala. To će takođe biti ispitano tokom dalje istrage - završava on.

Misterija

Motiv još nejasan

Šta je bio motiv ovog nezapamćenog slučaja i dalje nije poznato, a kao najverovatniji spominje se koristoljublje. Takođe, ne isključuje se ni da je Tatjana imala problem sa ljubomorom. Ona je, podsetimo, na saslušanju odbacila optužbe, tvrdeći da je bila ucenjena.

Neverica

Meštani i dalje u šoku

U Senti se i dalje priča o ovom slučaju, a najveći broj ljudi ne može da poveruje da je sve ovo istina jer su se Tatjana i Zoran zajedno pojavljivali na javnim mestima:

- Pre nekoliko dana viđeni su u jednom poznatom kafiću u Senti. Svašta se u našem gradu dešavalo, od nerazjašnjenog ubistva čuvenog advokata Momira Lazića do nestanka Barbare Vitez i nekih drugih jezivih slučajeva, ali ne i ovako nešto - saglasni su Senćani s kojima smo razgovarali.

(Kurir.rs/ Saša Urošev/ Foto:S.U., Dado Đilas )

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja