EKSKLUZIVNO! OVO JE NAORUŽANI NAPADAČ IZ VELIKE PLANE: On je upao u učionicu sa puškom i punom torbom eksploziva! (FOTO)
Foto: Kurir

ispalio dva hica, napadača savladao profesor

EKSKLUZIVNO! OVO JE NAORUŽANI NAPADAČ IZ VELIKE PLANE: On je upao u učionicu sa puškom i punom torbom eksploziva! (FOTO)

Crna Hronika -

Muškarac G.T. (46) upao je u Ekonomsko-ugostiteljsku školu "Vuk Karadžić" u Velikoj Plani i ispalio dva hica iz automatske puške u plafon!

U ovoj pucnjavi niko nije povređen, a osumnjičenog je savladao profesor Slavoljub Stojadinović.

Kurir je došao u posed fotografije napadača, koji je sa puškom i torbom eksploziva upao u učionicu u kojoj su srednjoškolci imali redovan čas.

foto: Kurir

"To se dogodilo za vreme šestog časa, pozvala me moja učenica da dođem iz fiskulturne sale i rekla da je osoba s oružjem kod njih u učionici. Istrčao sam iz sale, pokucao sam na vrata i video kolegu koji je sedeo za katedrom. Sa desne strane sam ugledao lice s oružjem i punom torbom eksploziva...Pitao sam ga ko je on, ali nisam odgonetnuo odgovor", ispričao je za Kurir profesor Stojadinović koji je savladao napadača.

On dalje govori da je u jednom trenutku muškarac pogledao ka tabli.

"Tada sam naredio deci da izađu napolje. Ja sam se borio s njim i uspeo sam da ga savladam. Povredio sam ruku u toku rvanja", rekao je hrabri profesor.

foto: Kurir

Napadača je uhapsila smederevska policija, a navodi se da je osumnjičeni iz okoline Velike Plane.

"Osumnjičeni je danas upao u Srednju ekonomsko-ugosititeljsku školu „Vuk Karadžić“ u Velikoj Plani i ispalio dva hica iz automatske puške u plafon", navedeno je u saopštenju MUP-a.

(Kurir.rs/D.Stamenković)

POGLEDAJTE BONUS VIDEO:

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja