Najnovije vesti

TRAGIČAN KRAJ DRAGANA RANKOVIĆA! Mladić pronađen mrtav posle 3 nedelje agonije! Dug zelenašima ga odveo u smrt?
Foto: Facebook

ostavio poslednju poruku

TRAGIČAN KRAJ DRAGANA RANKOVIĆA! Mladić pronađen mrtav posle 3 nedelje agonije! Dug zelenašima ga odveo u smrt?

Crna Hronika

Potraga za Draganom Rankovićem (24) iz Kragujevca posle tri nedelje okončana je tragično-mladićevo telo pronađeno je obešeno u mestu Crkvine nedaleko od njegovog rodnog sela Donje Grbice, gde je i viđen poslednji put.

Ovu informaciju potvrdio nam je rođak mladića. I u MUP Kragujevac potvrđeno nam je da je pronađeno beživotno telo u ataru sela Donje Grbice, kod reke Uglješnice i da se sumnja da je reč o nestalom mladiću. Telo je po nalogu tužioca poslato na obdukciju.

Prema još nepotvrđenim informacijama on je od zelenaša uzeo novac za svog prijatelja i pošto nije imao da vrati, oprostio se sa svima i od tada mu se gubio svaki trag.

- Dragan je bio dobar i pošten momak zaposlen u ovdašnjem trgovinskom lancu „Trnava“. Uzeo je pare na kamatu za svog prijatelja, koji dug nije vraćao. Zelenaši su ga pritiskali i maltretirali do te mere da se odlučio na ovako radikalan korak - kaže nam njegov školski drug.

Ovu priču je u neformalnom razgovoru za Kurir potvrdio i jedan od mladićevih rođaka.

Ranković je na FB ostavio i potresnu poruku:

„Dragi moji prijatelji, žao mi je što se opraštamo na ovaj način. Želeo bih da se zahvalim svom ‘velikom prijatelju’ što me je doveo dotle da ja moram na ovakav način da rešim probleme koji su nastali zbog njega. Poz veliki od Batketa.“, napisao je nesrećni mladić pre nestanka 28. januara.

D. A.

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...