01:17

KURIR ISPRED ŠTEK-STANA NA PALILULI: Policija iz garaže izvozi automobile uhapšenog vođe Alkatraza, jedan ima i blinkere KURIR TV 2

VOĐA GRUPE PARTIZANOVIH NAVIJAČA

NOVI DETALJI HAPŠENJA JEDNOG OD VOĐA ALKATRAZA: Damjanu Š. u šteku našli pištolj i municiju a u garaži blindirane lux automobile!

Crna Hronika -

Na jednom od vozila imao i blinkere

BEOGRAD - Jedan od vođa Partizanove navijačke grupe "Alkatraz" Damjan Š. (38) uhapšen je noćas pošto je policija u stanu koji koristi u beogradskoj opštini Palilula pronašla pištolj i 13 komada municije.

Pištolj, Alkatraz
foto: MUP Srbije

U garaži mu je pronađeno i nekoliko blindiranih automobila od kojih jedan i sa blinkerima a policija je prvo izvezla BMW i audi.

1 / 19 Foto: Adria Media TV

Beogradska policija u saopštenju precizira da je on osumnjičen za krivično delo nedozvoljena proizvodnja, držanje, nošenje i promet oružja i eksplozivnih materija i u roku od 48 sati će biti priveden Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu.

00:48

KURIR ISPRED ŠTEK-STANA NA PALILULI: Policija iz garaže izvozi automobile uhapšenog vođe Alkatraza, jedan ima i blinkere KURIR TV 1

On je i u julu 2017. godine osuđen na godinu i po dana zatvora zbog nedozvoljenog držanja i nošenja pištolja, na osnovu sporazuma o priznanju krivice koji je zaljučio sa Višim javnim tužilaštvom u Beogradu.

Pištolj, Alkatraz
foto: MUP Srbije

Tada mu je 19. juna 2017. godine u Venizelosovoj ulici u rutinskoj kontroli Interventne jedinice MUP pronađen pištolj glok i 12 metaka. Privođen je i ranije zbog učešća u navijačkim neredima.

01:26

KURIR ISPRED ŠTEK-STANA NA PALILULI: Policija iz garaže izvozi automobile uhapšenog vođe Alkatraza, jedan ima i blinkere KURIR TV

(Kurir.rs/MUP/Tanjug)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track