Najnovije vesti

SAMO DA NAĐU NJENO TELO DA MOGU DA JE SAHRANIM: Stravične reči očajnog oca devojke (17) koja je pre 5 dana upala u Nišavu
Foto: Prontscreem/Pink

POTRAGA I DALJE TRAJE

SAMO DA NAĐU NJENO TELO DA MOGU DA JE SAHRANIM: Stravične reči očajnog oca devojke (17) koja je pre 5 dana upala u Nišavu

Crna Hronika

Nakon pet dana pretraživanja korita reke Nišave nema tela sedamnaestogodišnje A. M. iz Pirota koja je upala u Nišavu kada se okliznula.

Nesrećna devojka se 22. februara šetala sa drugaricom obalom reke na pirotskom keju. Okliznula se i pala, a voda je velikom brzinom odnela njeno telo.

Porodica nestale devojke je na nogama i čeka vest o svojoj mezimici, a uznemireno je i celo selo.

"Zašto me je napustila? Očekujem svakog trenutka da me nazovu i kažu da nije živa. Samo da nađu njeno telo, da mogu da je sahranim.. Evo već peti dana policija i ronioci je traže", rekao je otac devojke Goran Mančić.

Prema nezvaničnim informacijama, devojka je otišla do reke sa drugaricom da opere patike, a nesreća se dogodila u trenutku nepažnje kada je naišao veći talas i odneo je.

Podsetimo, policiji je u ponedeljak, oko 14 sati prijavljeno da je mlađa ženska osoba upala u korito reke Nišave i od tada se za njom traga.

Spasioci su juče čamcem opet tragali na potezu između takozvanog Ljubavnog i Golemog mosta u centru grada.

Druga ekipa je tragala i nizvodno od grada, tačnije prema sopotskim njivama i dalje ka Beloj Palanci, ali nažalost bezuspešno.

(Kurir.rs/Pink)

Prijavite se na newsletter.

Svakog dana besplatan pregled vesti na vaš e-mail.

* Obavezna polja

RAZMENA SADRŽAJA

Inicijalizacija u toku...