00:16

SLUPAN FERRARI 488 NA AUTOPUTU MILOŠ VELIKI

kaže da nije vozio brzo

KUPIĆU NOVI FERARI Ovo je Ljuba, vlasnik skupocenog automobila koji je slupao na auto-putu! Otkrio koliko košta besna mašina VIDEO

Crna Hronika -

Na auto-putu Miloš Veliki se dogodila saobraćajna nesreća u kojoj je uništen crveni "ferari". Fotografije i snimci skupocenog automobila čiji su delovi rasuti po putu ne prestaju da kruže mrežama, a mnogi u Srbiji se pitaju ko kod nas uopšte sebi može da priušti ovakvu mašinu.

Ljuba Miodragović, ferari
foto: Printscreen/Instagram

Vlasnik crvenog ferarija je Ljuba Miodragović koji kaže kako ga nije vozio neprilagođenom brzinom u momentu kada je došlo do nesreće.

"Naišao sam na baru, zakočio, izgubio kontrolu i okrenuo se nekoliko puta. Udario sam u bankinu, materijalna šteta je velika, ali nisam povredio ni sebe ni druge. Tako da se sve završilo na najbolji mogući način", rekao je on.

Ljuba je ispričao i kako je uspeo sebi da priušti skupocen automobil.

"Živim u Švajcarskoj jako dugo, vlasnik sam nekoliko kompanija i akcionarskog društva, skupi automobili su mi pasija, jednostavno obožavam brze, sportske mašine", priznaje naš sagovornik.

Ljuba Miodragović je otkrio koliko košta ovaj automobil.

"Koštao je 280.000 evra ako baš želite detalje", kaže.

Odmah nakon nesreće je pozvao policiju i šlep službu, a na pitanje kako je podneo ovoliku štetu na crvenom ferariju otkriva da ga činjenica da ga je slupao i ne potresa previše.

"Lako sam podneo, kupiću novi", zaključio je naš sagovornik.

(Kurir.rs/B92)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track