02:32

Snimci Mateja Pariša pre nestanka

peti dan potrage za nestalim splićaninom

MISTERIJA SNIMKA IZ TRAVNIČKE: U slučaju nestalog Mateja OVAJ DETALJ ZBUNJUJE NAJVIŠE - BELE ILI CRNE! Ali i ko je devojka u belom

Crna Hronika -

BEOGRAD - Beogradska policija ušla je u peti dan potrage za mladim Splićaninom Matejom Perišem (27), koji je nestao u noći između četvrtka i petka. Odnosno 31. decembra u zoru, oko 2.30 časova.

MI VOLIMO SPLIĆANE, NEMA ŠANSE DA GA JE NEKO NAPAO! Hrvatski novinari pitali Beograđane šta je moglo da se desi nestalom Mateju

Matej Periš, Mapa kretanja
foto: Kurir, Printscreen

Čitava Srbija i Hrvatska pomno prate ovaj slučaj koji užasno podseća na jedan od naših najbolnijih - nestanak Barbare Vitez koja je tada imala samo 15 godina, a koja je navodno nestala u hladnoj Tisi, krajem novembra 2016.

ŠTA SE SVE DOGODILO U NOĆI NESTANKA MATEJA PERIŠA: Nastavlja se potraga za mladim Splićaninom u Beogradu

Njena porodica, koja već godinama živi u konstantnoj agoniji, nada se da im je ćerka negde živa i da će im se svakog trena pojaviti na kućnom pragu.

KO JE NA MISTERIOZNOM SNIMKU: Sumnja se da je mladić koji trči nestali Splićanin, ali JEDAN DETALJ SE NE UKLAPA (VIDEO)

00:10

Ekskluzivni snimci Mateja Periša pre nestanka

Barbarino telo nikad nije pronađeno a pre par godina bilo je naznaka na društvenim mrežama da bi Barbara mogla biti živa negde u Mađarskoj, ali ne i naznaka kako je i zašto jednostavno te noći nestala i šta joj se stvarno dogodilo.

Ono što zbunjuje sve koji pomno prate ovaj slučaj preko medija jeste neobično, gotovo frenetično kretanje nestalog Mateja po Beogradu, za koji se pretpostavlja da ga ne poznaje dobro - s tim što snimke s nadzornih kamera treba posmatrati sa oprezom jer na nekima od njih pojava koju vidite samo podseća na splitskog mladića.

01:01

Matej Periš pliva u reci Savi

Kao što ste već mogli da pročitate na portalu Kurir.rs koji je rekonstruisao Matejevo kretanje u 6 tačaka, dosad je kao najmisterioznije označeno njegovo pojavljivanje u Travničkoj ulici.

Matej Periš, Mapa kretanja
foto: Kurir, Printscreen

Bele patike ili crne patike?

Naime, na snimku iz Travničke vidi se muškarac koji podseća na Splićanina, ali je snimak nejasan pa se ne može sa sigurnošću reći da je to baš on.

Ta figura u majici kratkih rukava se najpre pojavljuje u Travničkoj ulici kako trči iz smera zgrade Geozavoda ka auto-perionici i tu izgleda da nosi bele patike.

Devojka u belom?

Ipak, nekoliko sekundi kasnije istom ulicom, samo u kontrasmeru, od auto-perionice ka Geozavodu, trče mladić sličnog izgleda, ali ovog puta u crnim patikama sa belim đonom, i devojka obučena u nešto što liči na belu jaknicu ili belu bundu.

Pogledajte snimak

00:10

Ekskluzivni snimci Mateja Periša pre nestanka

Kurir.rs

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track