SIN JEDNOG OD BRAĆE JOJKE PRVI PUT JAVNO GOVORIO: Evo šta kaže o ocu i stricu, osumnjičenima za učešće u ubistvu porodice Đokić
Foto: Kurir/M.S.

miloševići i dalje iza rešetaka

SIN JEDNOG OD BRAĆE JOJKE PRVI PUT JAVNO GOVORIO: Evo šta kaže o ocu i stricu, osumnjičenima za učešće u ubistvu porodice Đokić

Crna Hronika -

Sin Aleksandra Miloševića, devetnaestogodišnji Kosta, kaže da su njegovi oca i stric, poznati kao braća Jojke, nevini iza rešetaka.

"Jako mi je teško da govorim o svemu tome, prošli su svi praznici, a moji otac i stric su iza rešetaka i to potpuno nevini", kaže Kosta.Kostadina i Aleksandra Miloševića je prvoosumnjičeni Goran Džonić označio kao egzekutore u ubistvu tročlane porodice Đokić, ali dokazi pokazuju da su u vreme kritične noći njih dvojica bili na potpuno različitim mestima, a ne u Dudinoj bari, gde su upucani pa spaljeni Goran, Gordana i Lidija Džonić.

Kosta se danas prvi put javno oglasio.

"Bliska smo porodica, rastao sam uz njih, zato mi sve ovo teško pada. U početku se ništa nije znalo, ali kada su se izveli dokazi, vidi se da otac i stric nemaju nikakve veze s ubistvom. Čuvam neko psihofizičko zdravlje. Ja završavam srednju školu u Beogradu, spremam se da idem na Pravni fakultet pa me sve to poremetilo. Evo četiri meseca su u pritvoru nepotrebno i to se ne odražava samo na mene nego na celu porodicu. Nisam samo ja duboko ubeđen u njihovu nevinost nego ceo kraj gde živimo, a to i dokazi pokazuju", rekao je Kosta Milošević.

Ranije je konstatovano na sudu da je u toj noći jedan brat bio kući s porodicom, a drugi na autoputu u vožnji sa trećom osobom.

(Kurir.rs/M.S.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track