"DŽEJ JE KRENUO KOD ARKANA DA GA PITA ŠTA JE BILO SA DŽAMBOM, ALI..." Bliski prijatelj pevača otkriva kako je reagovao KNELE!
Foto: Marina Lopičić, Privatna arhiva, Shutterstock

MISTERIJA UBISTVA "KRALJA DORĆOLA"

"DŽEJ JE KRENUO KOD ARKANA DA GA PITA ŠTA JE BILO SA DŽAMBOM, ALI..." Bliski prijatelj pevača otkriva kako je reagovao KNELE!

Crna Hronika -

Rođeni Dorćolac i dugogodišnji bliski prijatelj dorćolskih legendi, pevača Džeja Ramadanovskog, ali i njegovog brata od tetke Isa Lera Džambe, Dragan Jakovljević govorio je za Kurir TV šta se dešavalo u noći Lerovog misterioznog nestanka.

Dragan Jakovljević
foto: Kurir televizija

- Kad je Džamba nestao, veliki broj istaknutih ljudi iz podzemlja se skupio u njegovom lokalu Karmen. Jedan od njih je poslao Džeja kod Arkana kući da pita šta je bilo sa Džambom. Po priči tog istog čoveka u koju ja ne verujem pratili su Džeja do Autokomande. Džej nije vozio nikada, nego ga je vozio jedan drug. Stigli su, dakle, do Autokomande, okrenuli se i vratili se nazad. Znači da on nije smeo da ode kod Arkana. Možda je i otišao, ali ne verujem. Ni ja ne bih. Ko bi u tom momentu to uradio? Džeju je, normalno, bilo žao zbog Džambe.

01:14

KAD JE DŽAMBA NESTAO, DŽEJ JE KRENUO KOD ARKANA DA PITA ŠTA JE S NJIM Novi detalji o ubistvu Lera: Knele bio ko na iglama!

Ubrzo su pristgla i dva poznata žestoka momka:

- Došao je i Goran Vuković Majmun, čak i Aleksandar Knežević Knele. Knele je cupkao, nija ga držalo mesto. Bio je ludo hrabar. Govorio je nervozno, nestrpljivo, cupkajući sve vreme: Ajmo! Gde ćemo,šta ćemo?! idemo da ga tražimo!

Kurir.rs

Zabranjeno preuzimanje dela ili čitavog teksta i/ili foto/videa, bez navođenja i linkovanja izvora i autora, a u skladu sa odredbama WMG uslova korišćenja i Zakonom o javnom informisanju i medijima.

Kurir televizija je dostupna na kanalu broj devet za korisnike MTS Iris TV, m:SAT tv, Supernova, BeotelNet, Orion telekom, Yettel Hipernet TV i Sat-trakt na teritoriji Srbije, u okviru platforme m:tel u Crnoj Gori i Bosni i Hercegovini i MTEL Global u dijaspori, kao i na aplikaciji Arena Cloud

Bonus video:

10:36

ARKAN SIGURNO NIJE UBIO DŽAMBU! Bliski prijatelj Isa Lera otkriva NEPOZNATE DETALJE ubistva kralja Dorćola EVO KO STOJI IZ SVEGA

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja