"UMESTO DA SLAVIMO, MI JE ISPRAĆAMO NA VEČNI POČINAK..." Porodica danas sahranjuje Lelu, partner joj presudio u majčinom stanu!
Foto: D. Petrović

tuga

"UMESTO DA SLAVIMO, MI JE ISPRAĆAMO NA VEČNI POČINAK..." Porodica danas sahranjuje Lelu, partner joj presudio u majčinom stanu!

Crna Hronika -

Lela Stojadinović (55) iz Požarevca koja je prvo brutalno pretučena, a potom zverski zaklana u sredu popodne u stanu svoje majke na Novom Beogradu, biće danas sahranjena i to samo dan pre svog rođendana.

Novi Beograd, ubistvo
foto: D. Petrović

Podsetimo, nesrećnu ženu, kako se sumnja, kobnog dana oko 17 sati ubio je emotivni partner Nikola Lazarević (45) iz Požarevca. Naime, Nikola je navodno, došao u stan Leline majke koja je nekoliko dana pre toga otišla u banju. Posvađali su se, a zatim je Lazarević nasilnički nasrnuo na nesrećnu ženu i pretukao je pesnicama, da bi potom uzeo kuhinjski nož i ubio je. Nakon toga ubica je istim tim krvavim nožem sebi prerezao grkljan. Njihova tela pronašao je Lelin sin (23).

- Lela je zverski ubijena pet dana pre svog 55 rođendana, a mi je sahranjujemo samo dan pre rođendana. Prevelika tuga... Umesto da slavimo, mi je ispraćamo na večni počinak - kaže Kurirov sagovornik.

Porodica će Lelu Stojadinović sahraniti na starom požarevačkom groblju u 12 sati.

Kako smo ranije pisali, žitelji zgrade u Gandijevoj ulici na Novom Beogradu pre zločina iz stana na četvrtom spratu čuli su vrisku, galamu i psovke. Kada se galama stišala, jedan od zabrinutih komšija pozvao je Lelinog sina koji je ubrzo došao do stana.

- Mladić je izašao izbezumljen i ubledeo iz stana. Zatekao ih je u lokvi krvi jedno pored drugog - rekle su za Kurir komšije.

Nikola Lazarević
foto: D. Petrović, Privatna Arhiva

Nikola Lazarević, prema rečima prijatelja, bio je poznati autolimar iz Požarevca i držao je svoju šlep službu.

- Čuli smo da je ubio neku ženu u Beogradu, pa sebe, a ko je njemu ta žena mi ne znamo. Pročitali smo da su bili emotivni partneri, što nam nije jasno, jer Nikola u Požarevcu ima svoju suprugu. Ja sad ne mogu da tvrdim da mu je ubijena bila devojka, nisam ih nikada video zajedno, niti znam ko je ta žena. Čudna situacija - rekao je juče za Kurir prijatelj Lazarevića.

Istraga je u toku i ona će utvrditi sve detalje ovog jezivog ubistva i samoubistva.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track