Iznudio više desetina hiljada evra u kafiću !
Foto: KURIR

Spektakularno hapšenje

Iznudio više desetina hiljada evra u kafiću !

Crna Hronika -
Muškarac je uhapšen dok je od žrtve, u u jednom kafiću na novosadskom Bulevaru Cara Lazara, preuzimao novac, na očiogled dvadesetak gostiju lokala

NOVI SAD – Jedan muškarac i njegov saučesnik uhapšeni su u spektakualrnoj akciji novosadske kriminalističke policije i Specijalne jedinice UKP-a.

Glavni akter uhapšen je u trenutku kada je od jednog građanina iznudio više desetina hiljada evra,

Kako Kurir saznaje na licu mesta, muškarac je uhapšen dok je od žrtve, u u jednom kafiću na novosadskom Bulevaru Cara Lazara, preuzimao novac, na očiogled dvadesetak gostiju lokala. Identitet uhapšenog i žrtve policija za sada nije saopštila, a više detalja očekuje se,jer je rad na ovom slučaju nastavljen, s obzirom na saznanja policije da je iznuđivač imao pomagače.

-Bila sam u kafiću i pila kafu, kada su odjednom upali neki ljudi sa fantomkama na glavi i naoružani.

Otrčali su odmah do jednog stala, i počeli da viču da je policija. Istog momenta sam od straha izašla napolje- rekla nam je S.J.,koja se zatekla u momentu hapšenja tog muškarca, dodajući da ona nije ni obraćala pažnju pre toga za na sto , tako da nezna šta se dešavalo.

Novosadska policija nekoliko sati posle hapšenja iznuđivača uhapsila je i njegovog saučesnika u blizini novosadskog sajma.

Akcija se nastavlja.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja