HAPŠENJE U NIŠU: Diler bacao herion kroz prozor kad je ugledao policiju
Foto: Kurir Ahiva

Droga pronađena na parkingu

HAPŠENJE U NIŠU: Diler bacao herion kroz prozor kad je ugledao policiju

Crna Hronika -
M. A. (29) je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu,

NIŠ - Policija je uhapsila M. A. (29) iz Niša zbog sumnje da je u dužem vremenskom periodu prodavao heroin i marihuanu na području grada. Po naredbi Višeg suda u Nišu, policija je izvršila pretres stana M. A. i pronašla sedam paketa droge i vagicu za precizno merenje.

Uočivši policiju, osumnjičeni je bacio kroz prozor svog stana šest paketa heroina, težine oko 90 grama i paket marihuane koje je policija pronašla na parkingu zgrade u kojoj živi. M. A. je određeno zadržavanje do 48 časova nakon čega će, uz krivičnu prijavu, biti sproveden Višem javnom tužilaštvu u Nišu, saopštila je niška policija.

Zbog sumnje da je posedovao hašiš policija je podnela prijavu u redovnom postupku protiv još jednog Nišlije čiji identitet nije saopšten. Pretresom njegovog stana pronađeno je šest grama ove droge koju je krio ispod jastuka.U nastavku velike akcije na podizanju nivoa bezbednosti na području Niša policija je legitimisala 1.203 osobe, izvršila kontrolu 201 putničkog motornog vozila i 105 ugostiteljskih objekata. Pronađene su dve osobe za kojima je bila raspisana potraga, dok je protiv osmorice Nišlija podnete prekršajne prijave jer nisu imali lične karte a protiv jednog vozača jer je u kolima imao nož.

Stalne kontrole saobraćajne policije na području Niša rezultirale su smanjenjem broja vozača koji voze u pianom stanju pa od 1.275 alkotestiranih vozača, u protekla dva dana, nije bilo zadržanih osoba na trežnjenju.c

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track