GLUMICA JOŠ SANJA ŽIVE MAJKU I BAKU: Uzela sam sataru u ruke... Bila je teška
Foto: Facebook

Teodora Viktorović se pokajala na suđenju

GLUMICA JOŠ SANJA ŽIVE MAJKU I BAKU: Uzela sam sataru u ruke... Bila je teška

Crna Hronika -
BEOGRAD - Kajem se, strašno je to što sam uradila. Smatram ih još uvek živima i sanjam ih kao žive. Nije mi lako, to su moje majka i baka, teško mi je zbog svega, rekla je juče na početku suđenja i zaplakala Teodora Viktorović.

Ona je u martu ubila majku Ljiljanu i baku Ivanku Ðukić u stanu na Vračaru.

Viktorovićeva je do detalja ispričala u Višem sudu u Beogradu kako je i zašto izvršila dvostruko ubistvo.- Ne mogu da vratim vreme, ne mogu njih da vratim. Uništila sam živote sebi, ćerki, sinu i mužu. Nemam opravdanje za to što sam uradila. Tog jutra sam popila veću dozu lekova od propisane i ušla u sobu da spremim ćerkici mleko. Vratima sam slučajno zakačila krevet na kome je majka spavala. Ona je počela da se svađa i viče: „Dokle ćete više da me budite, mira nemam od vas“ - ispričala je Viktorovićeva i nastavila:

"Majka je pijana izbola oca nožem"

- Pokušala sam da je smirim. Ona je nastavila da viče i rekla mi je: „Ma boli me d.pe za tebe i tvoje dete.“ U tom trenutku sam začula bebu kako plače, pomislila sam da će me majka izbaciti. Videla sam u poluotvorenoj fioci sataru. Očekivala sam da će me majka povući za kosu, kao što je inače radila, pa sam uzela sataru sa obe ruke i okrenula se. Uzela sam je u ruke... Bila je teška. Okrenula sam se i zakoračila prema majci. Poslednje čega se sećam je njeno lice i raščupana kosa i oči - rekla je Teodora.

Teodora se prisetila detinjstva i mladosti sa majkom.

- Živela sam s bakom Ivankom i dedom, a kod roditelja sam išla vikendom i na letovanja. Kada sam imala četiri godine, moja majka je u pijanom stanju izbola oca nožem - rekla je Teodora. Ona je navela i niz potresnih scena iz detinjstva.

"Tukla me do 24. godine i zamišljala moju smrt"

- Kada je deda umro, mama se vratila kod mene i bake. Jednom mi je držala nož ispod vrata i pretila da će me zaklati ukoliko joj baka ne da „koka-kolu“. Tukla me je do 24. godine, udarala ćuške, nikad joj nisam uzvratila. Ona je ispričala i kako joj je majka govorila da zamišlja njenu smrt.

- Pričala bi kako stoji na mom grobu pod kišobranom, pada neka sitna kiša, a ona misli kako sam protraćila svoj život. Majka se nije radovala ni kada sam dobro uradila prijemni ispit za srednju školu - navela je ona.

(J. I.)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track