MAJKA MIŠKOVIĆEVOG UCENJIVAČA: Moj sin se samo grubo šalio
Foto: Rojter

Tražio 500.000 evra

MAJKA MIŠKOVIĆEVOG UCENJIVAČA: Moj sin se samo grubo šalio

Crna Hronika -
Dok su vršili pretres i posle kada su ga poveli u policiju nije hteo ništa da priča, ni sa inspektorima, ni samnom. Ćutao je samo i gledao u pod, izjavila je majka uhapšenog Darka Đolovića

ČAČAK - Majka uhapšenog Darka Đolovića (21), koji je uhapšen zbog sumnje da je pokušao da od biznismena Miroslava Miškovića ucenom iznudi 500.000 evra, kaže da je u šoku kada je policija došla po njenog sina, jer Darko, kako kaže nije bio problematičan, nije imao dosije, niti je bilo kada bio u sukobu sa zakonom.

- Policajci koji su došli po Darka bili su kulturni i profesionalni. Rekli su da mora da pođe jer je u pitanju neko ucenjivanje Miškovića, vlasnika " Delte". Ništa mi nije bilo jasno, nije mi jasno ni sada. Dok su vršili pretres i posle kada su ga poveli u policiju nije hteo ništa da priča, ni sa inspektorima, ni samnom. Ćutao je samo i gledao u pod, objašnjava majka uhapšenog Čačanina.

Gordana kaže da je Drako završio srednju tehničku školu, da nije hteo na fakultet jer mu je želja bila da se upiše na kurs za Specijalne antiterorističke jedinice policije.

Foto: Dado Đilas
Foto: Dado Đilas

- Pokušao je da uđe na taj konkurs za SAJ, ali nije prošao, pa je otišao kod strica u Francusku da radi tri meseca. Bio je vredno i normalno dete, ne znam šta se sa njim desilo i ko je sve ovo smislio, ko ga je nagovorio na ovako nešto, priča Gordana.

Ona je potvrdila da je Darko uoči novogodišnjih i božićnih praznika bio kod sestre i tetke u Beogradu, ali kaže da ne zna sa kime se tamo viđao niti družio.

- Ne znam sve njegove drugove. Deca su čudna. Mi smo našoj deci dali koliko smo mogli. Ostali smo bez posla i suprug i ja i ne stidimo se da radimo kod privatnika i po dva-tri posla, suprug ide čak u inostranstvo, gde po nekoliko meseci radi kod prijatelja u restoranu da bi oni sve imali, priča Gordana Đolović.

Ona kaže da se nada da je u pitanju gruba šala.

- Čak i da se šalio, ovo će i na njega i na nas da ostavi posledice za ceo život. Sada će imati dosije u policiji, zaključuje nesrećna žena.

Podestimo Miroslav Mišković na meti ucenjivača bio je pre skoro 14 godina. Mišković je bio otet 9. aprila 2001. godine u Ulici Arsenija Čarnojevića u Novom Beogradu. Miškoviću su otmičari naredili da uđe u vozilo marke "audi A6" teget boje, vezali mu oči i odvezli u nepoznatom pravcu. Otmičari uspeli da iznude otkup od sedam miliona maraka.

( Naše novine)

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja