MISTERIOZNA SMRT U HAJATU: Devojka nađena mrtva u sobi 326!
Foto: KURIR

Beživotno telo Ivane Bakić Bodrožić

MISTERIOZNA SMRT U HAJATU: Devojka nađena mrtva u sobi 326!

Crna Hronika -
Borim se. I protiv sebe i protiv drugih. Emocije? Ne, hvala. Ne kajem se zbog ničeg što sam uradila, napisala je

Ivana Bakić Bodrožić (31), pronađena je mrtva u sredu ujutru u sobi 326 u elitnom hotelu “Hajat” na Novom Beogradu. Telo nesrećne devojke pronašao je jedan od zaposlenih, pa je odmah pozvao policiju i Hitnu pomoć. Kada su lekari stigli u sobu, mogli su samo da konstatuju njenu smrt.

- Pretpostavlja se da je preminula od prekomerne doze droge. Telo je prebačeno na Institut za sudsku medicinu kako bi se obavila obdukcija. Nakon rezultata toksikološke analize ćemo znati koji narkotik je uzela i koju količinu - kaže dobro obavešteni izvor.

Inače, majka nesrećne devojke Nada Bodrožić poslanik je u pokrajinskom parlamentu. Ona je došla u žižu javnosti kada je iz Nove Srbije, koja je bila na listi Srpske napredne stranke, prešla u Demokratsku stranku i prema tvrdnjama bivših kolega, tako omogućila opstanak na vlasti Bojanu Pajtiću.

Prema navodima medija, njena ćerka koja je juče ujutro pronađena mrtva, živela je u Austriji i Nemačkoj, ali je često dolazila u Beograd, gde je važila za pripadnicu džet seta.

Uoči smrti na Fejsbuku je napisala emotivni status:

- Borim se. I protiv sebe i protiv drugih. Emocije? Ne, hvala. Ne kajem se zbog ničeg što sam uradila. Tako je trebalo biti. Promenila sam se. Život me je promenio. Smejem se, plačem, padnem, pa ustanem, volim, dišem. Uvek optimistična. S vremenom sve jača i jača. Nema odustajanja, nije me bog stvorio za to. Uvek hrabra da kažem dve reči: “dobro sam”.

Samo dan ranije pokojna devojka objavila je status o svom emotivnom stanju u kojem otkriva da je zaljubljena.

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track