ORAO PAO ZBOG PROSTITUCIJE: Fudbaler Nikola Maksimović plaćao seks starletama?!
Foto: Dado Djilas

Počinju saslušanja u slučaju elitne prostitucije

ORAO PAO ZBOG PROSTITUCIJE: Fudbaler Nikola Maksimović plaćao seks starletama?!

Crna Hronika -
Reprezentativac Srbije među prvima će biti pozvan na saslušanje u postupku protiv makroa Mihajla Maksimovića i njegovih saradnika

BEOGRAD - Fudbalski reprezentativac Nikola Maksimović (23) među prvima će biti pozvan na saslušanje u postupku protiv makroa Mihajla Maksimovića (33) i njegovih saradnika zbog elitne prostitucije, saznaje Kurir.Pretpostavlja se da je Maksimović, koji trenutno igra u Torinu, tokom poslednjeg boravka reprezentacije u Srbiji, koristio usluge devojaka koje su radile za ovog makroa.

- U urednoj poslovnoj dokumentaciji koja je vođena o devojkama, njihovim klijentima, prihodima i rashodima Maksimović nije jedina poznata osoba koja je navodno koristila usluge elitnih prostitutki. Na spisku ima i drugih sportista, direktora uspešnih preduzeća i mnogih drugih poznatih muškaraca - otkriva izvor Kurira.

Mladi fudbaler juče nije odgovarao na pozive Kurira. Podsetimo, Kurir je prvi pisao da su među klijentima mreže elitne prostitucije bili, između ostalih, i naši fudbalski reprezentativci.

Na spisku makroa... Božana Vujinović
Na spisku makroa... Božana Vujinović

Četiri makroaIrena Bjeloš, portparol Prvog osnovnog tužilaštva, potvrdila je juče za Kurir da je policija dostavila krivičnu prijavu, kao i da će prva saslušanja osumnjičenih, a zatim i svedoka biti zakazana za početak februara. O imenima osoba koje će biti saslušane nije želela da govori.- Postupajući po nalogu tužilaštva, odeljenje za javni red i mir podnelo je krivičnu prijavu protiv Mihajla Maksimovića (33), S. V. (31), D. S. (23), kao i Z. B. (32) i još jedne osobe čiji identitet još nije utvrđen zbog sumnje da su od početka prošle godine do 14. novembra, kad je Maksimović otkriven, izvršili krivično delo posredovanje u prostituciji - potvrdila je Irena Bjeloš.Prema do sada prikupljenim dokazima, za ovog makroa i njegove pomagače radilo je 12 devojaka.- Među njima, osim manekenki, bilo je medicinskih sestara, studentkinja, menadžerki hotela. Njihova cena bila je između 150 i 200 evra za sat oralnog ili običnog odnosa. Postojala je mogućnost da klijent devojku iznajmi na ceo dan, a pojedini su zahtevali i više devojaka istovremeno - objašnjava ona.

Pravila ponašanjaPodsetimo, među prvima na udaru zakona našla se starleta Milica Živanović, poznatija kao Mimi Oro, ali i njena koleginica Plejbojeva zečica Božana Vujinović i one su kažnjene prekršajno. - Maksimović je vodio preciznu evidenciju, uključujući i to koliko je koja devojka dana radila, zbog čega je izostala „s posla“, da li je imala slobodan dan ili eventualno mesečni ciklus, pa nije mogla da radi. Devojke su imale i precizna uputstva o tome kako da se ponašaju, razgovaraju s klijentom, vode računa o higijeni, ali i obrazovanju - kaže sagovornik Kurira.

Prvi smo pisali... Kurir 27. 12. 2014.
Prvi smo pisali... Kurir 27. 12. 2014.

Maksimović je beležio čak i kad su klijenti bili nezadovoljni uslugom.- Dešavalo se da klijenti nisu bili zadovoljni uslugom ili činjenicom da je devojka došla pijana ili je kasnila, pa nisu želeli da daju novac. S druge strane, makro je beležio i pohvale koje su dobijale - dodaje on.Prema nezvaničnim informacijama, makro i jedan njegov saradnik u policiji su se branili ćutanjem, dok je drugo dvoje osumnjičenih koje je prevozilo devojke do detalja objasnilo kako je funkcionisao lanac.

ČinjeniceKAKO JE MAKSIMOVIĆ ORGANIZOVAO POSAO- Mihajlo Maksimović održavao je kontakte s menadžerima beogradskih klubova, konobarima i radnicima obezbeđenja koji su za njega pronalazili klijente- klijenti su u Maksimovićevom laptopu gledali slike i birali devojke koje su iznajmljivali- osumnjičena S. V. obaveštavala je devojku kad treba da ode i na koju adresu- S. V. je s devojkama održavala kontakt i dok su one bile s klijentima kako bi bila sigurna da je sve u redu i da je usluga plaćena- ukoliko je devojka morala da putuje u inostranstvo, klijent je bio dužan da obezbedi avionsku kartu u oba smera- devojke su zadržavale 50 procenata zarade, dok su preostali iznos davale Maksimoviću

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track