SRBIJA USTALA PROTIV BAGRE I OLOŠA Poznati digli glas: Počistite Srbiju od siledžija!
Foto: Nebojša Mandić

Posle snimka koji je potresao Srbiju

SRBIJA USTALA PROTIV BAGRE I OLOŠA Poznati digli glas: Počistite Srbiju od siledžija!

Crna Hronika -

Nakon što je Kurir prekjuče objavio jeziv snimak prebijanja Dragana Miloševića, oglasile su se i brojne javne ličnosti i pozvale državu da kazne nasilnike

BEOGRAD - Slučaj Dragana Miloševića (22), koji je izvršio samoubistvo nakon što su ga dvojica nasilnika pretukla, potresao je celu Srbiju, uključujući i javne ličnosti.Poznati su zgroženi video-snimkom koji je Kurir ekskluzivno objavio na kome je zabeleženo batinanje u jednoj kraljevačkoj kladionici. Oni poručuju da je neophodno da država što pre reaguje i sudski procesuira batinaše koji su napali nesrećnog mladića, zbog čega je on četiri godine nakon maltretiranja digao ruku na sebe. Podsetimo, Milošević se prošlog ponedeljka obesio o kvaku u svojoj sobi na Novom Beogradu. Telo nesrećnog mladića otkrio je trinaestogodišnji brat, koji je odmah pozvao majku. Dragana Jovićević dvadeset minuta je pokušavala da reanimira svog sina, ali, nažalost, Draganu pomoći nije bilo.

Saša Vidić

Duboko me je potreslo... Žao mi je što svi ovi sa snimka i dalje žive, ne u Srbiji već na planeti. Zapitao sam se kad se objavi snimak mučenja životinja, društvene mreže se usijaju, a sada ništa, svi ćute. Znači, pseći život u Srbiji vredi više nego ljudski? Ne treba nama Haradinaj, niti bilo koji drugi zločinac. Mi smo sami sebi najveći dželati.

Šaban Šaulić

Strašno je što se i u 21. veku takve stvari dešavaju. Apelujem na organe vlasti da se primenjuju zakoni ako postoje, u suprotnom da se uvedu adekvatni zakoni. Voleo bih da je ovo poslednji mladi život koji je na ovakav način oduzet.

Jelena Maćić

Oni su odmah morali da odgovaraju za nasilje. Strašno je*ote. Još mi je gore što su nasilnici negde mojih godina. Šta oni s decom uopšte traže?! Odakle im pravo?! Jezivo.

Kristina Radenković

Nažalost, plašim se da će i ovaj slučaj biti usamljen kao i mnogi drugi. S vremenom ćemo zaboraviti na njega, kao i na spaljenog beskućnika. Koliko je žena trebalo da nastrada od ruke svojih muževa da bi se nešto promenilo, dece da nestane da bi se takođe nešto preduzelo?

Predrag Azdejković

Ne znam gde je problem, u policiji ili u tužilaštvu. Sve ide nedopustivo sporo. Ljudi dižu ruku na sebe jer ne veruju u pravdu i sistem. To mora pod hitno da se reši jer s vremenom dolazi do toga da se šalje poruka da se nasilnici provlače nekažnjeno.

Neda Ukraden

Užasnuta sam tolerancijom i društva i zakonodavaca na siledžije. Predlažem da svi glasno krenemo u akciju „Nulta tolerancija na nasilje“ svake vrste - prema deci, ženama, vršnjacima. Jedino tako, hitnom reakcijom i osudom svih, od roditelja, škole, policije, sudstva, možemo promeniti sve agresivnije ponašanje pojedinaca u društvu.

EKSLUZIVNO, FOTOGRAFIJA BATINAŠA: Oni su zverski tukli mladića koji se kasnije obesio!

(UZNEMIRUJUĆI VIDEO) EKSKLUZIVNO! Pogledajte svirepo iživljavanje zbog kojeg se mladić (22) obesio

STRAVA U NOVOM BEOGRADU: Bivši fudbaler (22) obesio se o kvaku!

MLADIĆ (22) SE OBESIO ZBOG ZLOSTAVLJANJA: Fudbaler u grobu, siledžije na slobodi!

Prijavite se za kurir 5 priča
Naš dnevni izbor najvažnijih vesti

* Obavezna polja
track